ProNed reinigt,
Graffiti verwijderen.

Kunst of vandalisme? Vaak valt graffiti in de tweede categorie en zorgen tags, pieces en andere tekeningen voor een verwaarloosd uiterlijk van de omgeving. En bovendien tast graffiti de ondergrond aan. Graffiti verwijderen is dus een must. En dat regelen we voor je. Snel, veilig en duurzaam.

Play Video
GRAFFITI
GELUIDSSCHERMEN
BETON
BRUGGEN
NATUURSTEEN
VIADUCTEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
GRAFFITI
GELUIDSWANDEN
NATUURSTEEN

Wij lossen jouw
graffiti problemen op!

Graffitiverwijdering is niet zomaar een klus, het is specialistisch werk. Want voor duurzaam verwijderen van graffiti, zónder aantasting van de ondergrond, is kennis en ervaring nodig.

Schakel je voor graffiti verwijderen ProNed in, dan ben je verzekerd van vakwerk. Onze oppervlakteverbeteraars hebben hun diploma’s op zak en werken volgens de richtlijnen. En we maken het nóg aantrekkelijker om voor ons te kiezen, want we bieden zelfs een landelijke 24-uurs service aan. Dus heb je directe graffitiverwijdering nodig omdat je te maken hebt met discriminerende of kwetsende teksten of afbeeldingen? Wij staan voor je klaar!

Ervaring waar we écht wat mee doen.

Onderdoorgangen, bruggen, viaducten, geluidsschermen en gevels worden vaak beklad met graffiti. We verwijderen graffiti dan ook bijna dagelijks van beton, baksteen en natuursteen. Poreuze materialen waarbij graffiti de kans ziet om diep in het oppervlak door te dringen. Dat levert na reiniging vaak graffiti schaduwen op. Maar ook daar hebben we een oplossing voor. Want als onze oppervlakteverbeteraars zijn langs geweest, dan is het schoon. Gegarandeerd!

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.27327

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

Snel en voordelig graffiti verwijderen.

Voor kunstwerken met een verhoogd risico op graffiti is het zeker aan te raden om deze preventief te beschermen met een anti-graffiti coating. In eerste instantie kost dat wat, maar op de lange termijn levert het alleen maar op. Het verwijderen van graffiti van een gecoat kunstwerk gaat namelijk sneller omdat de verf, stift of inkt niet de kans heeft om in de ondergrond te trekken. Daarnaast beschermt zo’n coating tegen vocht en atmosferische vervuiling, wat bijdraagt aan de uitstraling en levensduur. Win-win dus! Meer weten? Bekijk onze pagina ‘Anti-graffiti coatings aanbrengen’. 

Wat zijn de kosten van graffiti verwijderen?

Wij regelen het voor je! Maar, wat kost graffiti verwijderen nu eigenlijk? Natuurlijk garanderen we je een scherpe prijs. Maar welke prijs dat is, hangt af van verschillende factoren. Van het type ondergrond en of deze behandeld is met een anti-graffiti coating. En ook het aantal vierkante meters telt mee. Leg ons de situatie voor, dan komen wij wel met de beste aanpak en de bijbehorende kosten. 

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele duizenden vierkante meters gereinigd van graffiti. Bekijk hier een deel van onze projecten. 

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

Heeft jou project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.