ProNed reinigt,
Stralen.

Industrieel stralen vraagt niet alleen ruime kennis van de materie maar ook precisie en ervaring. Voor een optimaal resultaat houden wij bij ProNed altijd rekening met diverse factoren:
● Het te stralen oppervlak
● Waarvoor stralen wordt toegepast (reinigen, verruwen, verwijderen oude lagen verf of coating)
● Welke straalmiddel wordt gebruikt
● Welk resultaat wordt beoogd (bijvoorbeeld welke mate van ruwheid)

Play Video
CORROSIE
SCHUUREFFECT
VERF
ZANDSTRALEN
STIKHUID
GRITSTRALEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
SCHUUREFFECT
CORROSIE
DROOGIJSSTRALEN

Stralen, waarom is het nodig en wat doet het?

Stralen is een manier om vuil, corrosie, roest, verf, graffiti, stikhuid en conserveringslagen (coatings) te verwijderen. Stralen kan ook toegepast worden als een krachtige reiniging. Stralen heeft een schuureffect, alle oude materialen en lagen worden als het ware van de ondergrond afgeschuurd. Op deze manier kan de ondergrond ook opgeruwd worden. Voor diverse ondergronden zijn er diverse soorten straalmiddelen.

De juiste manier van stralen; laat dat maar aan ons over.

We hebben ervaring met tal straalmiddelen:
● (Olivine) zandstralen (magnesiumsilicaat met ijzer geschikt voor lichte vorm van
stralen)
● Glasparelstralen (perslucht met bolletjes of stukjes glas)
● Gritstralen (kleine deeltjes steen of metaal)
● Droogijsstralen (luchtstroom dat met droogijs vermengd wordt en met kracht op het oppervlak gespoten wordt)
● Stofvrijstralen, een milieuvriendelijke manier om te stralen (gesloten systeem waarbij het straalmiddel meerdere keren gebruikt wordt en ontstane stof direct wordt afgevoerd)

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

En dan is het bijhouden.

Wij stellen voor jou naar wens een duurzaam onderhoudsplan op. Waarom? Omdat wij graag maatwerk voor een lange termijn leveren. Wij gaan ervan uit dat jouw objecten het waard zijn om langdurig beschermd, gereinigd en geconserveerd te worden. En last but not least, om duurzaam behouden te worden voor onze en de volgende
generaties.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele duizenden vierkante meters gereinigd. In Nederland, én daarbuiten. Bekijk hier een deel van onze projecten. 

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

Baak 3

Blankenburgverbinding

Bekijken >

Blankenburgverbinding

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.