ProNed beschermt,
Hydrofoberen.

ProNed is de beste partner voor grootschalige hydrofobeerprojecten. Voordat wegdekken geasfalteerd worden, komen wij in actie om de basis te beschermen tegen vocht en dooizouten. Van kleine kunstwerken als een fietsbrug tot uitdagende projecten als de A2 en A9, wij regelen het!

Play Video
DOOIZOUTEN
WATERAFSTOTEND
BRUGDEKKEN
SNELWEGEN
INFRASTRUCTUUR
IMPREGNEREN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
WATER
IMPREGNEREN
VOCHT

Hydrofoberen,
voor ons een dagelijkse job.

Bij ProNed is hydrofoberen niet zomaar een klus; het is een routine. We zijn gespecialiseerd in het water- en vuilafstotend maken van oppervlakken, ook wel hydrofoberen of impregneren genoemd.

Deze extra beschermingslaag, aangebracht met zorgvuldig geselecteerde impregneermiddelen, zorgt ervoor dat het oppervlak bestand is tegen vocht en diverse weersinvloeden.

Onze belofte? Een duurzame oplossing die niet alleen vandaag werkt, maar ook over tien jaar en zelfs langer. Door het oppervlak op de juiste manier te behandelen, voorkomen we niet alleen vervuiling, maar ook het intrekken van water. Dit resulteert in aanzienlijk lagere onderhoudskosten gedurende een lange periode.

Bij ProNed pakken we elke klus aan, maar onze kracht ligt vooral in grote projecten. Met al miljoenen vierkante meters aan hydrofobeerwerk op ons cv, inclusief een groot aantal snelwegen, kunnen we met vertrouwen stellen dat we elke klus aankunnen.

We pakken elke ondergrond aan; ervaring genoeg!

Hydrofoberen of impregneren is voor onze oppervlakteverbeteraars bijna een dagelijkse bezigheid. Voor het hydrofoberen van (grote oppervlakken) beton draaien wij onze hand niet om. Maar ook het impregneren van poreuze ondergronden zoals metselwerk en natuursteen regelen we voor je. 

Een snelle opsomming van kunstwerken en constructies die we vaak hydrofoberen:
• Wegdekken en brugdekken
• Onderdoorgangen, viaducten en tunnels
• Damwanden
• Landhoofden, schampranden en barriers
• Gevels

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken om jouw project te hydrofoberen. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen. Heb je interesse in een onderhoudscontract? Ons team vertelt je graag over alle mogelijke opties. Met aantrekkelijke condities!

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen.

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen, ook als het gaat om hydrofoberen. We begrijpen het belang van niet alleen het beschermen van structuren tegen water en vervuiling, maar ook van het beschermen van onze planeet. Daarom kiezen we bij elk project zorgvuldig voor de meest milieuvriendelijke hydrofobeermiddelen beschikbaar op de markt.

Met als doel een optimale balans te vinden tussen effectieve bescherming en ecologische verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we altijd streven naar hydrofobeermiddelen die vrij zijn van schadelijke stoffen, duurzaam geproduceerd worden en bijdragen aan de levensduur van het project zonder toekomstige generaties te belasten.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

Voor nu verbergen.

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele miljoenen vierkante meters gehydrofobeerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.