ProNed beschermt,
Slijtlagen aanbrengen.

Bij ProNed zorgen we voor slijtlagen die duurzaam zijn. Sterk, strak en veilig: precies wat je wil hebt voor een oppervlak dat tegen een stootje moet kunnen. Topkwaliteit zonder gedoe. We regelen het!

Play Video
VEILIGHEID
BENZINE
ANTISLIP
SMEEROLIE
SLIJTVAST
STRAATBEELD VERBETEREN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
VEILIG
ANTISLIP
FIETSPADEN

Een slijtlaag verduurzaamt, beschermt en maakt veilig.

Het aanbrengen van een slijtlaag beschermt de ondergrond tegen vuil, vocht, kerosine,
dooizouten, smeerolie, diesel, benzine, chemicaliën en nog veel meer destructieve
invloeden. Hierdoor wordt de levensduur van de ondergrond verlengd. Daarnaast maakt een slijtlaag de ondergrond slijtvast en heeft deze een antislip werking, wat belangrijk is voor de veiligheid.

Onze oppervlakteverbeteraars hebben een jarenlange ervaring met het aanbrengen van slijtlagen. Wij gebruiken de slijtlagen voor beton, hout en staal volgens de KIWA-beoordelingsrichtlijn BRL K19143. De gebruikte producten moeten voldoen aan de milieuwetgeving, dus vrij zijn van Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen (PAK).

Slijtlagen, we leggen ze overal.

Slijtlagen worden aangebracht op verschillende ondergronden. Door bijvoorbeeld een fietspad te voorzien van een slijtlaag, ontstaat er een veiligere situatie voor fietsers bij gladheid. Om dezelfde veiligheidsreden wordt een slijtlaag op beton en asfalt aangebracht.

Slijtlagen zie je vaak bij:
• Voet- en fietspaden
• Bruggen, vlonders en aanlegsteigers
• Wegdekken
• Wandelgalerijen
• Aanlegsteigers
• Hellingsbanen van parkeergarages

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we graag advies over de benodigde ventilatie en eventueel toekomstig onderhoud.

We stoppen pas als we tevreden zijn.

Voor de afwerking van de slijtlaag gebruiken we instrooimateriaal. Afhankelijk van het oppervlak kiezen we voor een bepaalde grofheid van het materiaal. Meestal heeft het een grootte van C4. Vuurgedroogd zand, mandurax of bauxiet zijn veelgebruikte materialen waarmee ProNed de slijtlaag mee “vol en zat” afstrooit. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de uitstraling, de rollaag én het instrooimateriaal zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele miljoenen vierkante meters slijtlagen aangebracht. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.