ProNed beschermt,
Schilderwerk.

Beschermen van kunstwerken met verf of coating. Of het nu gaat om een tunnel, parkeergarage of gebouw. We doen het. Ongeacht de omvang van je project. Met ProNed ben je gegarandeerd van een fraai uiterlijk en een goed beschermde ondergrond. 

Play Video
BESCHERMING
PARKEERGARAGES
SPUITEN
TERMINALS
VERDUURZAMEN
PLAFONDS
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
PLAFONDS
VERDUURZAMEN
BESCHERMEN

Beschermen
met verf of coating.

Schilderen en coaten is een van de manieren om ondergronden van objecten te verduurzamen en onderhouden. Elk object vereist een andere soort van bescherming, dus een andere soort verf of coating. Vooraf analyseren wij de situatie ter plaatse en bepalen we
in overleg met jou onze aanpak.

Wij schilderen:
● Vloeren, wanden en plafonds
● Deuren, kozijnen, trappen en leuningen
● Tunnels, viaducten en onderdoorgangen
● Stationshallen en terminals
● Parkeergarages
● Gevels

Wij brengen jouw wens in uitvoering.

Schilderen doen wij niet alleen met een kwast of roller. Wij kunnen ook verf aanbrengen met spuitapparatuur. Verf spuiten heeft als grote voordeel dat we eenvoudig grote oppervlakken kunnen behandelen in een relatief korte tijd.

ProNed is ook specialist in het aanbrengen van coatings, waaronder industriële coatings en anti-graffiti coatings. Op deze manier beschermen we ondergronden tegen atmosferische invloeden, graffiti en vuil. Indien gewenst zijn onze coatings en verfsystemen verkrijgbaar in RAL en NCS kleuren. Ook dit is dus een efficiënte manier van schilderen.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken om jouw project te schilderen. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na afronding bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen. Heb je interesse in een onderhoudscontract? Ons team vertelt je graag over alle mogelijke opties.

ProNed & KEIM; een top combinatie.

Wanneer een merk of productnaam als werkwoord wordt gebruikt ,weet je dat je een uniek top product in handen hebt. KEIM heeft zulke producten. Wij horen het nog al eens: kunnen jullie onze gevel keimen, huis keimen of infrastructurele kunstwerk keimen?

KEIM verf is meer dan verf. Veel meer dan andere verfproducenten richt KEIM zich naast het esthetische aspect ook op het beschermen van ondergronden. Een visie die naadloos aansluit bij die van ProNed.

Neem bijvoorbeeld de KEIM betonsystemen (waaronder KEIM Concreton®-W) waar ProNed veelvuldig mee werkt. Deze KEIM betonverf is een minerale verf. De speciale samenstelling gaat een verbinding aan met het beton, wat zorgt voor een onovertroffen levensduur. Bovendien maakt deze KEIM verf het beton extreem waterafstotend en beschermt het de behandelde oppervlakten tegen weersinvloeden en schadelijke stoffen uit de atmosfeer.

Oplossingen en onderhoud voor de langere termijn.

Voor organische, minerale en gemengde ondergronden gebruiken we vaak KEIM Soldalan-ME. Een waterwerende gevelverf met een unieke fotokatalytische werking. Simpel gezegd reduceert deze KEIM gevelverf schadelijke stoffen en gassen uit de lucht. Daarnaast is KEIM Soldalan-ME bestand tegen de aangroei van schimmels en algen.

Ook voor binnen gebruikt ProNed de minerale verven van KEIM. Gewoonweg omdat deze silicaatverven de beste in hun soort zijn. Ultradekkend, zeer efficiënt in gebruik, hypoallergeen en schimmelwerend vanwege de alkaliniteit van het mineraal.

Als ProNed gebruiken we uit het assortiment van KEIM binnenverven veelvuldig de KEIM Innostar. Bijvoorbeeld voor het schilderen van stadions, treinstations, stations voor elektriciteitsvoorzieningen, onderdoorgangen en andere infrastructurele kunstwerken.

Onze projecten.

Schilderen doen we dagelijks. We hebben al honderden onderdoorgangen en andere infrastructurele kunstwerken op deze manier beschermd. Bekijk hier een deel van onze succesvol afgeronde projecten. 

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.