ProNed beschermt,
Voegmortels.

Voegmortels, een weinig opvallend lid van onze pakket beschermingsmiddelen. Maar we beseffen maar al te goed dat ze een essentieel en gezichtsbepalend onderdeel van vele bestratingsprojecten zijn. Ze zijn niet alleen bedoeld om het project visueel aantrekkelijk te maken, maar zijn ook belangrijk voor de duurzaamheid en stabiliteit. Voegmortels werken de onkruidgroei tegen en bevorderen de waterafvoer.

Play Video
EPOXY
ROTONDES
CEMENTGEBONDEN
TROTTOIRS
ACRYLAAT
PROMENADES
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
ROTONDES
ONKRUID
EPOXY

De juiste voegmortel
op de juiste plaats.

Voegmortels zijn in principe elke soort mortel dat door zijn waterige of zanderige consistentie, eenvoudig in holtes, voegen of ruimtes kan worden aangebracht of gepompt. Naast het feit dat voegmortel onkruidvorming effectief tegengaat, zorgt voegmortel ook voor een langere levensduur van de bestrating. Voegmortel is bestand tegen alle soorten van (hogedruk)reiniging, hevig regenval, vorst, strooizout en de meeste chemicaliën.

Voegmortels worden ingedeeld in twee categorieën, de voegmortels voor particuliere
doeleinden (tuintegels en andere soorten tegels) en voor infrastructurele doeleinden. Wij zijn gespecialiseerd in de tweede categorie. Denk daarbij aan straatwerk van en rondom:

● Renovaties
● Diverse straatwerken op openbare pleinen
● Promenades
● Rotondes
● Trottoirs
● Tegelwerk op een talud en onderdoorgangen

De juiste voegmortel op de juiste plaats.

Voegmortel is breed inzetbaar. Afhankelijk van de ondergrond, de wensen en de eisen kiezen we het meest geschikte variant.

  • Een cementgebonden voegmortel: uitermate geschikt voor bestrating met een normale belasting en niet-chemische belasting.
  • Een epoxy gebonden voegmortel: de beste keuze wanneer de ondergrond onderhevig is aan grote chemische belasting. Uitstekend geschikt voor tegelwerk van zwembaden, laboratoria, fabrieken en openbare toiletten.
  • Een voegmortel op basis van een watergedragen acrylaat: bij minimale voegbreedte gebruiken we een watergedragen acrylaatsuspensie, ideaal voor het beschermen van poreuze materialen en zandvoegen. Dit zorgt voor sterke bescherming tegen vuil en onkruid en maakt het oppervlak waterafstotend.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we graag advies over de benodigde ventilatie en eventueel toekomstig onderhoud.

Duurzame onkruidbestrijding en ideaal fixatiemiddel​.

Duurzame onkruidbestrijding is een must, zeker nu chemische bestrijdingsmiddelen in Nederland en België niet langer een optie zijn. Gemeentes, bedrijven, en particulieren zoeken naar effectieve, maar ook veilige en duurzame oplossingen voor onkruidgevoelige plekken zoals bushaltes, parkeerterreinen, en schoolpleinen.

Wij bieden een permanente oplossing met professioneel gebruik van voegmortel; een effectief middel om onkruidvorming langdurig te beperken. Onze aanpak is maatwerk, gebaseerd op uitgebreide ervaring. We adviseren bijvoorbeeld alleen de meest onkruidgevoelige zones te voegen, wat kosten bespaart en effectiviteit verhoogt.

Voegmortels bieden meer dan alleen onkruidbestrijding. Ze zorgen dat bestrating keurig op zijn plaats blijft, verminderen het risico op ongelukken door losliggende tegels en maken onderhoud van publieke ruimtes als marktpleinen eenvoudiger en duurzamer. Met ProNed kies je voor een veilige, esthetisch aantrekkelijke, en onderhoudsvriendelijke omgeving, vrij van onkruid en losse tegels.

En dan is het bijhouden.

De juiste voegmortels door ons vakkundig aangebracht zijn gericht op gemak en tijdswinst. Met het juiste onderhoud kun je jarenlang genieten van een onkruidvrije en representatieve uitstraling. Wil je meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs!

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele miljoenen vierkante meters gereinigd en beschermd. Bekijk hier een deel van onze projecten. 

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

Baak 3

Blankenburgverbinding

Bekijken >

Blankenburgverbinding

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.