ProNed reinigt,
Stoomreiniging.

Stoomreiniging is milieuvriendelijk, eenvoudig en snel. Mossen, algen en klimop verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook monumenten zien er weer uit als nieuw. Op zoek naar een techniek die zacht voor de ondergrond is? Wij staan klaar met een goed advies!

Play Video
DESINFECTEREN
VOEDSELINDUSTRIE
HYGIËNE
MILD
MILIEUVRIENDELIJK
VEILIG
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
STOOM
BACTERIË
VOEDSEL

Antibacteriële reiniging nodig? Regelen we!

Professionele stoomreiniging wordt veel gebruikt in de voedselindustrie waar optimale hygiëne en voedselveiligheid vereist is. Stoomreiniging desinfecteert en reinigt zonder reinigingsmiddelen en zorgt voor een top resultaat ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Stoom reinigt veilig en zorgt voor desinfectie.

Daarom kies je voor stoomreiniging:

● Milieuvriendelijk
● Antibacterieel
● Desinfecterend
● Veilig en mild voor de ondergrond

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen. Heb je interesse in een onderhoudscontract? Ons team vertelt je graag over alle mogelijke opties. Zo ga je de komende jaren je objecten optimaal onderhouden en beschermen. Met aantrekkelijke condities!

Duurzaam reinigen. Vinden we belangrijk.

Bij ProNed gebruiken we stoomreiniging, een proces dat water verhit tot een krachtige stoom om diep te reinigen. Deze methode elimineert effectief bacteriën, virussen, en hardnekkige vervuiling zoals olie en vet, met enkel water en zonder chemische middelen. Dit maakt stoomreiniging een duurzame keuze; het minimaliseert chemisch afval en vermindert waterverbruik door de snelle droogtijd.

Onze geavanceerde apparatuur laat ons toe de temperatuur en druk precies te regelen, waardoor we veilig een breed scala aan oppervlakken kunnen behandelen. Stoomreiniging is onze bijdrage aan een milieuvriendelijker reinigingsproces: effectief tegen vuil, veilig voor materialen, en zacht voor de aarde.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

Voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele duizenden vierkante meters gereinigd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.