ProNed beschermt,
Kelderafdichting.

Vocht in de kelders en souterrains maakt ruimtes ongezond en onbruikbaar. Niemand zit niet te wachten op schimmels, vochtplekken en scheurvorming. Allemaal vervelende zaken waar je zo snel mogelijk vanaf wilt en moet. Ons team oppervlakteverbeteraars lost problemen met ongewenst vocht vakkundig op.

Play Video
VOCHT
WATEROVERLAST
WANDEN
LEKKAGE
MUREN
VENTILATIE
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
VOCHT
WATEROVERLAST
MUREN

Met ProNed geen grondwateroverlast meer.

Met ProNed geen grondwater-
overlast meer.

Wij kunnen de kelders en ondergrondse ruimtes afdoende afdichten tegen het grondwater. Oorzaken van grondwateroverlast zijn vaak toenemende waterdruk, ontbreken van drainage en in de muren en wanden optrekkend grondwater.

Wij hebben een aantal opties om je vochtprobleem op te lossen:
● Bitumenafdichting coating
● Gietafdichting
● Verkiezelingsconcentraat
● Afdichtingsmortel

Maak een afspraak met een van onze technische adviseurs voor een advies!

Kelderafdichting voorkomt schade door vocht.

Daarom is een kelderafdichting nodig:
● Aanwezigheid van wand- en muurzouten
● Zettingsscheuren
● Leidinglekkage
● Condensatie
● Grondwater
● Onvoldoende of afwezige drainage
● Voorkomen van toekomstige lekkages

Na afdichten van de ruimtes adviseren we je graag verder over benodigde ventilatie en onderhoud.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we graag advies over de benodigde ventilatie en eventueel toekomstig onderhoud.

Vochtschade: risico's en oplossingen.

Vocht is een veelvoorkomend probleem. Vocht kan op verschillende manieren doordringen en laat hierbij vaak een hoop schade achter. Enkele voorbeelden van vocht zijn condensatievocht, opstijgend vocht, doorslaand vocht en hygroscopisch vocht.

Condensatievocht: deze vorm van vocht is nooit geheel te voorkomen want vrijwel alles wat wij doen veroorzaakt vocht. Op koude wanden kan als gevolg van een koudebrug of op zeer vochtig koud, nat metselwerk de in de ruimte aanwezige luchtvochtigheid, waterdamp, op deze plaatsen condenseren. Door regelmatig een pand of betonconstructie te ventileren kun je condensatievocht verminderen en dus de kans op schade verlagen.

Opstijgend vocht: in Nederland leven we in zeeklimaat waardoor er veel water in de bodem zit. Onder een pand is dit dus niet veel anders. Een kelder of kruipruimte is dus vaak erg vochtig. Opstijgend vocht kan schadelijk zijn voor de fundering en muren van het object. Wanneer het vocht diep is doorgedrongen in de muren of constructie, kan er blijvende schade ontstaan én schimmels krijgen de kans om te groeien. Slecht voor het beton en voor de gezondheid. Opstijgend vocht is eenvoudig te behandelen en daar helpt ProNed graag bij.

Doorslaand vocht: doorslaand vocht is een veelvoorkomend probleem bij oudere panden of huizen die schade hebben opgelopen aan de buitenmuren. De oorzaak van deze schade kan erg uiteenlopen, bijvoorbeeld door klimplanten, botsingen en scheurvormingen. Doorslaand vocht wordt veroorzaakt door regen, hagel en sneeuw. Wanneer een muur dus beschadigd is, is deze niet meer beschermd bij neerslag. Hierdoor ontstaat er schade aan zowel de binnen- als de buitenmuur.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.