ProNed beschermt,
Markering & belijning.

Of het nu gaat om wegen, luchthavens, parkeergarages of bedrijfshallen, markering en belijning spelen een cruciale rol in het creëren van een veilige en georganiseerde omgeving. Bij ProNed zijn we jouw ideale partner voor het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van markering en belijning. Met onze kennis van regelgeving, flexibele aanpak en toewijding zorgen we ervoor dat het snel en goed geregeld wordt.

Play Video
SLIJTVAST
VEILIGHEID
DUURZAAM
ZICHTBAARHEID
KLEUREN
MARKERINGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
LUCHTHAVENS
VEILIGHEID
ASFALT

Jouw partner in markeren en belijnen.

Wie zich in het verkeer begeeft komt dagelijks markeringen tegen. Op de wegen, om rotondes, kruisingen, parkeervakken en oversteekplaatsen aan te duiden en nog veel meer. Maar ook in parkeergarages, luchthavens, bedrijfshallen en magazijnen kom je markeringen tegen.

Markering en belijning wordt om verschillende redenen aangebracht, bijvoorbeeld om:
● De veiligheid te verbeteren
● Een veilige werkomgeving te creëren 
● Dag- en nachtzichtbaarheid te bevorderen
● Orde en netheid te handhavend

Bij ProNed snappen we dat elke lijn en elke markering anders is. Daarom kiezen we zorgvuldig het juiste materiaal en zorgen we dat de kleuren goed zichtbaar zijn, overdag én ‘s nachts. Benieuwd hoe we jouw project de juiste uitstraling kunnen geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Voor elke situatie bestaat het juiste product en toepassing.

Afhankelijk van de ondergrond en de verwachte belasting, stellen wij een perfect passende markeringsoplossing voor.

Thermoplasten vormen een stoere, ecologisch verantwoorde keuze voor duurzame belijning. Door verhitting smelten ze samen met het oppervlak, wat resulteert in een naadloze en langdurige markering, ideaal voor drukke verkeersroutes en parkeerterreinen.

Voor beton, asfalt en bestrating vertrouwen wij vaak op wegenverf, die we met uiterste precisie aanbrengen met geavanceerde spuittechnologieën voor een perfecte hechting en helderheid.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot het aanbrengen van 1K- en 2K-systemen met behulp van moderne spuitapparatuur. Deze geavanceerde oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor veeleisende omgevingen zoals luchthavens en industrieterreinen, waar duurzaamheid en prestatie van het hoogste belang zijn.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we graag advies over de benodigde ventilatie en eventueel toekomstig onderhoud.

Markeringen in verschillende kleuren.

Wij gebruiken verschillende kleuren zoals in de wetgeving ARBO bepaald is;

Rood: met de kleur rood wordt een verbodssignaal, gevaar of alarm óf brandbestrijdingsmateriaal/ brandweeruitrusting aangeduid.

Geel: middels de kleur geel duiden we een waarschuwingssignaal aan. De gele kleur kan ook oranje-geel zijn.

Blauw: door middel van de kleur blauw duiden we een gebodssignaal aan.

Groen: wanneer we de kleur groen gebruiken, dient dit voor een reddingssignaal, eerste hulpsignaal of een veilige situatie.

Overige kleuren: is er voor jouw project geen kleur bij wet vastgelegd, dan overleggen we samen welke kleur geschikt zou zijn. Hierbij houden we rekening met de ondergrondkleur, om een goede dag- en nachtzichtbaarheid te waarborgen.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

 

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

Baak 3

Blankenburgverbinding

Bekijken >

Blankenburgverbinding

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje Proned nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.