ProNed reinigt,
Gevelreiniging.

Op zoek naar een bedrijf voor industriële gevelreiniging in Nederland of België. De vakmensen van ProNed reinigen snel, doeltreffend, veilig en op eenvoudige wijze alle soorten gevels van kantoren, fabriekspanden en overige objecten.

Play Video
GEVELS
MILIEUVRIENDELIJK
GROENE AANSLAG
DUURZAAM
ROET
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
GEVELS
GROENE AANSLAG
VISITEKAARTJE

Professionele reiniging voor een frisse gevel.

ProNed reinigt al jaren gevels op een duurzame en milieuvriendelijke manier. De atmosferische vervuiling, groene aanslag, roet of graffiti verwijderen we professioneel en met zichtbaar resultaat. De methode van reinigen bepalen we door te kijken naar de ondergrond, het type vervuiling, de omgeving en de wensen van de opdrachtgever.

De gevel is het visitekaartje van pand.

Goed onderhoud en regelmatige schoonmaak zijn het geheim achter de lange levensduur van je bedrijfspand. Jouw gevel krijgt dagelijks heel wat te verduren: van vervuiling tot allerlei aanslag. En laat nou juist de vochtwerendheid van die gevel superbelangrijk zijn. Zonder goede bescherming tegen nattigheid kan je pand serieuze schade oplopen.

Door je gevel regelmatig onder handen te laten nemen door ProNed, tackel je niet alleen schade en slijtage, maar zorg je ook dat je pand er piekfijn uitziet. En zo’n frisse facade? Die verhoogt meteen de waarde van je vastgoed. 

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen. Heb je interesse in een onderhoudscontract? We vertellen je graag over alle mogelijke opties. Met aantrekkelijke condities!

Zo reinigen we elke gevel.

Er zijn verschillende manieren om een gevel te reinigen. Meestal maken wij gebruik van hoge druk of gepaste druk om een gevel weer schoon te krijgen. Een andere mogelijkheid is de inzet van een stoomcleaner. Het water wordt in de stoomcleaner verhit tot wel 145 graden en met gepaste druk op het object gespoten. Door de combinatie van druk en warmte laat lichte vervuiling los. Als de vervuiling niet vanzelf loskomt passen we een speciaal reinigingsmiddel toe in combinatie met het stoomcleanen. Vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg. Dit gebeurt met een capaciteit tot wel 25 liter water per minuut zodat alle poriën vuilvrij zijn.

Het reinigen van gevels. Bezoek onze pagina hierover.

Geen vervuiling is voor ons te sterk.

Soms is de vervuiling zo hardnekkig dat stoomreiniging of hogedrukreiniging geen beweging in de zaak brengt. Dat is het moment waarop we opschakelen naar chemische reiniging van de gevel. Hierbij gebruiken we speciaal geselecteerde gevelreinigers, zorgvuldig afgestemd op het type vervuiling en het oppervlaktemateriaal. Het stelt ons in staat om zelfs de meest hardnekkige vervuiling van je gevel effectief te verwijderen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor de integriteit en het aanzien van het oppervlak. Onze deskundige aanpak garandeert een grondige reiniging met oog voor detail en duurzaamheid.

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele duizenden vierkante meters gevel gereinigd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.