ProNed beschermt,
Glascoating.

Een glascoating aanbrengen is geen eenvoudige klus. Het moet met precisie gebeuren, want op dit delicate materiaal zie je alles. En daar komen wij om de hoek kijken, de oppervlakteverbeteraars. Wij regelen dat, snel en vakkundig.

Play Video
REFLECTEREND
VERDUURZAMEN
ZELFREINIGEND
GLASOPPERVLAKKEN
VERDUURZAMEN
ZELFREINIGEND
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD

Bescherming, comfort en veiligheid met glascoating.

Bescherm glas tegen vuil, water, vet en weersinvloeden met een glascoating. Deze coating biedt niet alleen bescherming, maar blokkeert ook schadelijke UV-straling, waardoor het fungeert als een natuurlijk zonweringsysteem. 

Een veelvoorkomende variant van glascoatings is de anti-reflectiecoating, die ook bekend staat om zijn effectiviteit. Wij passen deze coating regelmatig toe op geluidsschermen om de veiligheid op de weg te vergroten en het wooncomfort van omwonenden te verbeteren.

De coating bestaat uit meerdere transparante dunne lagen met verschillende brekingsindices. Door deze lagen op elkaar af te stemmen, wordt de invalshoek van licht gemanipuleerd, wat resulteert in verminderde reflectie. Dit zorgt voor een natuurlijk en rustig zicht, zonder hinderlijke schitteringen.

Ontdek de voordelen van een anti-reflectiecoating

● Een duurzame verbetering voor glasoppervlakken zoals ramen, zonnepanelen en geluidsschermen
● Creëert een isolerende laag
● Water- en vuilafstotend , plus aangroeiwerend
● Zelfreinigend of easy-to-clean en daardoor kostenbesparend
● Beschermt tegen schadelijke UV-straling en infraroodstraling.
● Vermindert reflectie, waardoor schittering wordt geminimaliseerd

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

Onze kracht zit in grote projecten.

Bij ProNed zijn we gespecialiseerd in het aanpakken van grote en complexe projecten. Of het nu gaat om het coaten van duizenden vierkante meters geluidsschermen langs drukke wegen of het beschermen van ingewikkelde glazen constructies in moderne gebouwen, we hebben de ervaring en expertise om het aan te pakken.

Onze vakmensen staan bekend om hun praktische aanpak en efficiënte werkwijze. We plannen grondig, denken vooruit en zorgen ervoor dat elk detail klopt. Met onze no-nonsense mentaliteit gaan we recht op ons doel af: het beste resultaat behalen, zonder gedoe.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ontdek hoe wij al miljoenen vierkante meters succesvol hebben geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten:

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.