ProNed,

Wat we doen.

Beschermen, reinigen & onderhouden.

Als oppervlakteverbeteraars richten we ons op drie kernactiviteiten: beschermen, reinigen en onderhouden. Maar daaronder vallen een wereld aan expertises.  Zoals hydrofoberen, stralen, graffiti verwijderen, keimen, afdichten en coaten. Ons aanbod is breed, onze aanpak is specifiek: we vinden de perfecte oplossing voor elk project. 

Waarmee kunnen we je helpen?

We beginnen pas als we écht alles weten.

Voordat we aan je opdracht beginnen, willen we alle ins- en outs kennen. Want alleen zo kunnen we je het perfecte resultaat garanderen. We bepalen samen wat je precies nodig hebt en definiëren de opdracht, waarbij we soms ook op locatie komen kijken om alles tot in detail te begrijpen.

Vervolgens rollen we de mouwen op en gaan we aan de slag met de uitvoering. We houden je tijdens het hele proces op de hoogte en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Monitoring is een cruciaal onderdeel; we houden scherp in de gaten hoe het project vordert en sturen bij waar nodig.

Wanneer het werk gedaan is, ronden we niet zomaar af. We zorgen voor een nette afsluiting en staan klaar met after-sales support, voor het geval er nog vragen of behoeften zijn. En omdat we weten dat onderhoud belangrijk is voor de levensduur van ons werk, helpen we je ook met het bepalen van het juiste onderhoudsplan. Bij ProNed draait alles om een nuchtere, maar grondige aanpak van begin tot eind.

“Weet je niet wat jouw
project nodig heeft?”

Play Video

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.