Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  ProNed: Wie we zijn en wat we doen

  ProNed is deskundig in het uitvoeren van reinigende, beschermende en behoudende specialistische werkzaamheden voor grote en middelgrote opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en België.

  Overal waar belangrijke civieltechnische en infrastructurele projecten verschijnen, geeft ProNed acte de presence.

  Heeft u vragen over het beschermen, reinigen en behouden van uw waardevolle objecten? ProNed heeft voor u het antwoord.

  En dit is onze expertise

  Reinigen

  ProNed herstelt objecten en ondergronden in hun oorspronkelijke staat door grondig en vakbekwaam te reinigen. De schoonheid, glans, kleur en de uitstraling van uw object worden duurzaam hersteld zonder het oppervlak te beschadigen.

  Extreme verontreiniging? Graffiti, algaanslag, jarenlange aangekoekte verontreiniging door wildplakken van posters? Er is niets wat onze ervaren teams niet kunnen bestrijden of herstellen. Tevens maakt een deskundige reiniging uw object klaar om eventueel een laag beschermende coating aan te brengen.

  Meer lezen over reinigen?

  Beschermen

  Is uw object grondig gereinigd? Wilt u een nieuw object beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling? Staat uw object in een graffiti-gevoelige zone en wilt u liever voorkomen dan genezen? ProNed biedt u structurele en intelligente oplossingen aan waarmee u tijd en geld gaat besparen o.a. op onderhoudskosten. Elke vraag is uniek en daarom bieden wij u  een oplossing op maat.

  Meer lezen over beschermen?

  Behouden

  Wij denken mee met onze opdrachtgevers op de lange termijn. Ons werk stopt niet met een gereinigd of beschermd object, wij blijven met u meedenken. Van gefundeerde aanbevelingen tot zorgvuldig onderhoud, u kunt geen betere keuze maken dan het allesomvattend aanbod van ProNed.

  Meer lezen over behouden?

  Onze brochure

  Heeft u onze brochure al gezien? Hierin omschrijven wij wie we zijn, waar we goed in zijn én voor wie we dat doen. We hebben dit zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd in een handzaam exemplaar met gave foto’s van onze medewerkers en onze projecten!

  Zet de eerste stap

  Meer info of een offerte aanvragen?

  Voor alle informatie over onze expertises kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor een van onze diensten. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.