ProNed,

Allemaal praktische denkers.

Aangenaam!

De oppervlakteverbeteraars, dat zegt alles. Het is wie we zijn en wat we doen. Reinigen, beschermen en behouden. We zijn nuchter, energiek en hebben een hands-on mentaliteit. We houden van effectiviteit. In onze communicatie en ons werk.

Play Video

Onze kracht zit in grote projecten.

Bij ProNed zijn we niet vies van en uitdaging. Sterker nog, we komen pas echt goed uit de verf bij grote of complexe projecten. Waarom? Omdat we het talent hebben om het grote plaatje te zien.

Onze kracht ligt in het vermogen op elk aspect van een project te overzien. We denken vooruit, plannen zorgvuldig en houden rekening met factoren die invloed kunnen hebben op het eindresultaat. Dit betekent dat we niet alleen focussen op onze klus, maar ook hoe deze past binnen het bredere doel van het project. 

Kortom, bij ProNed zien we elk groot en complex project niet als een hindernis, maar als een kans om te laten zien wat we in huis hebben. Groot denken, groot doen! 

Ervaring waar we écht wat mee doen.

Ervaring heeft iedereen, maar het is wat je ermee doet dat telt. Ons team oppervlakteverbeteraars ziet elke project als een nieuwe leerschool. We duiken erin, halen eruit wat erin zit en gebruiken elke opdracht om onszelf te verbeteren. 

Na elke project nemen we de tijd om te reflecteren: wat ging goed en wat kan beter? Want eerlijk is eerlijk, juist van die eerlijke zelfreflectie leer je het meest. Zo blijven we groeien, als vakman/-vrouw en als team. Want vooruitgang zit ‘m vaak in de details. 

Duurzaamheid is voor ons geen modewoord; het is een kernwaarde. We nemen het serieus, niet alleen omdat het moet, maar ook omdat we weten dat we het verschil kunnen maken. Alleen al door ons werk dragen we bij aan het verduurzamen van onze omgeving.

Maar we gaan verder dan dat. We zetten in op recycling, kiezen voor biobased producten waar mogelijk. We maken plannen, stellen doelen, proberen onze CO2-voetafdruk steeds weer te verkleinen en zijn op meerdere manieren actief betrokken bij de samenleving. 

Duurzaamheid omdat het moet, en omdat we het kunnen.

DUURZAAM-
HEID OMDAT HET MOET, EN OMDAT WE HET KUNNEN

Kom bij ons werken!

ProNed-medewerkers zijn bijzonder. Talentvolle, positieve, harde werkers. Ze weten waar ze het over hebben en doen wat ze zeggen. Kortom: echte vakmannen en vakvrouwen. Onze werknemers maken de organisatie tot wat zij is, een bedrijf waar veel respect is voor ieders kennis en kunde. Maar ook een bedrijf waar tijd is voor gezelligheid, met vrijmibo’s en kwartaaluitjes en -bijeenkomsten.

Vacatures

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.