ProNed,
specialist in onderhouden

Bij ProNed begrijpen we de uitdagingen waar gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen voor staan als het gaat om het onderhoud van (infrastructurele) kunstwerken zoals bruggen, tunnels en onderdoorgangen. Daarom bieden wij op maat gemaakte onderhoudsplannen om deze en andere objecten voor de lange termijn te behouden.

Play Video
BETROUWBAAR
VERDUURZAMEN
RAAMOVEREENKOMSTEN
BESPAREN
ONDERHOUDEN
LANGDURIG
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
TUNNELS
GEMEENTES
STADSTUINEN

Onze aanpak: op maat gemaakt

Praktisch; zo denken we en werken we. Eén van onze praktische aanpakken is het opstellen van een op maat gemaat meerjarig onderhoudsplan. Een voorstel dat ervoor zorgt dat investeringen worden beschermd en de omgeving schoon blijft, zonder gedoe. 

Door te kiezen voor ProNed, kies je niet alleen voor professioneel onderhoud, maar ook voor een betrouwbare partner die met je meedenkt. En dat zie je terug in het schema dat we uitwerken, waarin je precies ziet wat de ideale reinigingsfrequentie is en wanneer een coating moet worden hersteld of opnieuw worden aangebracht.

Met onze aanpak ben je verzekerd van een zorgeloos onderhoudsplan dat precies past bij jouw behoeften en planning.

We doen het samen.

We houden van een no-nonsense aanpak. Samen zetten we ons in voor de beste resultaten. Jij vraagt, wij draaien. Natuurlijk ligt de focus op het leveren van topkwaliteit reinigings-, conserverings- en onderhoudsdiensten. Maar ook op het opbouwen van sterke relaties. Want door inzicht te krijgen in de projecten van onze opdrachtgevers, kunnen we vooruit denken, groter denken. Jouw doelen begrijpen en de beste oplossingen bieden die voldoen aan de gestelde eisen en wensen. 

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

EN DAN IS HET BIJHOUDEN

verbergen

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.