ProNed,

We verduurzamen op vele manieren

REINIGEN

Beschermen

behouden

Alleen ons werk draagt al bij.

Oppervlakteverbeteraars, dat is hoe wij onszelf noemen. Een titel die niet alleen betrekking heeft op wat we bij ProNed doen, maar ook wie we zijn. We vinden het belangrijk dat we onze CO2-voetafdruk steeds weer verkleinen. We werken aan de hand van het handboek van de CO2 Prestatieladder, met als doel dit certificaat in de toekomst te behalen. Vinden we belangrijk, voor mens en milieu. 

“Positieve impact, daar gaan we voor. Op elk mogelijke manier. ”

Maarten, directeur ProNed

Producten

Voor het reinigen, beschermen en behouden van alle mogelijke ondergronden gebruiken we zoveel mogelijk biobased en biologisch afbreekbare producten van toonaangevende merken. Wanneer situaties vragen om een zwaardere/grondigere aanpak, zoeken we proactief naar een krachtige en doeltreffende oplossing met een zo min mogelijke milieubelasting. 

Toepassingen

Niet allen het waarmee, maar ook het hoe speelt een belangrijke rol bij duurzaam reinigen en conserveren. Reinigen gebeurt bij voorkeur met gepaste druk en heet water. Een efficiënte en milieuvriendelijke manier om grote oppervakken te ontdoen van vuil. Een belangrijk onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie is het volledig uitfaseren van dieselgeneratoren en ander materieel op fossiele brandstoffen, tussen nu en 2030.

Mens

Globalisering, demografische verschuivingen en wettelijke regelgeving maken dat diversiteit en inclusie steeds vaker op de voorgrond treden – en dat is maar goed ook. Om innovatief en competitief te blijven, zijn de talenten en vaardigheden van al onze medewerkers onmisbaar. Hun verscheidenheid verrijkt onze prestaties. Daarom hebben we aandacht voor: diversiteit –  talentontwikkeling – werk/privé balans.

Samenleving

ProNed is actief betrokken bij de samenleving. Letterlijk en figuurlijk. We steunen verschillende sportclubs om bij te dragen aan een positiever zelfbeeld, het ontwikkelen van teamvaardigheden en het stimuleren van een actieve manier van leven. Daarnaast dragen we ons steentje ook op maatschappelijk gebied bij. Bijvoorbeeld in de vorm van Social Return.  

We stellen elk jaar doelen voor onszelf

We zetten ons dagelijks in om steeds duurzamer te werken. We willen vooruit, vandaag weer meer dan gisteren. Daarom stellen we jaarlijks doelen, die bijdragen aan bewustwording en duurzaam ondernemen, geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG). Deze doelen roepen wereldwijd op tot actie voor de bescherming van onze planeet en het waarborgen van vrede en welvaart voor iedereen.

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.