Natuurlijk mooi in Castricum

Locatie

Castricum

Opdrachtgever

Natuurbeheerder PWN

Uitgevoerde diensten

Graffiti verwijderen, beschermen habitat

Wat voorafging: de uitkijktoren in het Castricumse duinlandschap werd ontsierd door graffiti. De expertise van ProNed bracht deze parel terug in zijn authentieke staat. Zonder graffiti, maar met een anti-graffiticoating. En die coating bleek een goede zet. 

"In de handen van ProNed keert zelfs een met graffiti besmeurde uitkijktoren terug naar zijn authentieke luister."

Marc, bedrijfsleider ProNed

Wat hebben we gedaan?

Pracht herstellen

In opdracht van Natuurbeheerder PWN beklimt het team van ProNed de Papenberg om de ongewenste graffiti van de uitkijktoren te verwijderen.

Duurzaam beschermen

De eerder aangebrachte anti-graffiticoating blijkt een slimme keuze te zijn geweest. Het reinigen is eenvoudig klus: het gebruik van heet water volstaat om de graffiti te verwijderen.

Milieu-effect minimaliseren

We gebruiken tijdens de werkzaamheden speciale opvangmatten. Daarmee voorkomen we dat residuen van de reiniging in het omliggende duinlandschap terechtkomen.

Jarenlange ervaring

Met beproefde oplossingen en diepgaande expertise hebben wij voor elke situatie een passend antwoord. Met respect voor milieu en erfgoed. Neem vrijblijvend contact op met ons.

HEEFT JOUW PROJECT EEN BEETJE PRONED NODIG?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.