ProNed beschermt,
Staalconservering.

Jouw staalproject is meer dan alleen metaal; het is een investering in de toekomst. Daarom zetten we alles op alles om die te beschermen met top staalconservering. Jouw constructies blijven langer sterk en weerbaar tegen roest en corrosie – dat beloven we. Voor elk project, groot of klein, zorgen wij dat het staal zijn kracht behoudt. 

Play Video
STAAL
ROEST
STRALEN
CORROSIE
SCHUREN
VOCHT
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
STAAL
ROEST
VOCHT

Staalconservering,
absoluut nodig.

Vocht is een ernstig risico voor staalconstructies, zeker in Nederland met het vochtige zeeklimaat. Vocht veroorzaakt corrosie, daarom is een duurzame bescherming van staalconstructies tegen vocht essentieel. Corrosie, de chemische reactie van staal met water en zuurstof, leidt tot roest en aantasting van de sterkte, volume en het uiterlijk van het staal.

Wij helpen jou
voorkomen en beschermen.

Alles begint met de juiste voorbereiding, zo ook staalconservering. Daarom starten we met de ondergrond te stralen of schuren. Op deze manier verwijderen we vuil en oude coatinglagen. Bovendien wordt hierdoor de ondergrond opgeruwd waardoor een primer beter hecht. 

Vervolgens starten we met conserveren. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde technieken en materialen voor staalconservering. Van thermisch verzinken, wat een zeer duurzame bescherming biedt tegen corrosie, tot poedercoaten voor een esthetisch aantrekkelijke en tegelijkertijd beschermende laag. We bieden ook innovatieve oplossingen zoals het aanbrengen van een kunststof coating of het traditionele schilderen met speciaal ontwikkelde verfsoorten die extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we graag advies over de benodigde ventilatie en eventueel toekomstig onderhoud.

We willen in alle opzichten de ideale partner zijn.

Bij ProNed draait alles om meer dan alleen bescherming; het gaat om slim samenwerken, technische knowhow, en een blik die verder kijkt dan de verflaag dik is. Als jouw partner in staalconservering begrijpen we de kneepjes van het vak tot in de puntjes. We zorgen voor duurzame bescherming en denken ook na over hoe jouw project het slimst, meest kostenefficiënt én het mooist uit de verf komt. Overtuigd? Laten we samen bekijken hoe we jouw project tot een succes maken.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Met kennis en passie hebben we al vele kilometers aan staalwerk onder handen genomen – van bruggen tot hekwerken. Bekijk hier onze projecten.

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.