ProNed beschermt,
Betonreparatie.

Zo sterk, bestendig en duurzaam als beton, een veel gebruikt materiaal. En toch kunnen ook in beton beschadigingen, scheuren en betonrot ontstaan. Zitten er scheuren in beton of brokkelen zelfs stukjes beton af? Dan is het tijd om ons team een inspectie te verrichten samen met een probleemanalyse en een plan van aanpak. Wij weten alles van de problemen en onderhoud van beton en kunnen de oorzaken daarvan afdoende bestrijden. Neem contact met ons op en wij regelen het!

Play Video
BETON
SCHEUREN
HERSTELLEN
PARKEERGARAGES
VORSTSCHADE
NIEUWBOUW
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
BETON
HERSTELLEN
NIEUWBOUW

Bij ProNed begrijpen
we beton.

Wij hebben veel ervaring, kennis en vakmanschap in huis. Zo kunnen we je helpen bij het vaststellen van oorzaak en oplossing van je betonproblemen. Wij zoeken de juiste werkwijze en materialen om het te verhelpen.

Bij betonherstel werken wij veelvuldig met:
● Watergedragen twee-componenten inwasmortels (voor het uitvlakken van oneffenheden en gietgallen in beton)
● Betonreparatiemortel.

Wij kiezen voor bewezen effectieve en vertrouwde producten van toonaangevende merken als Mavro, KEIM, BASF, MC-Bouwchemie, Sika, Cugla en Grouttech.

Wanneer is het nodig om beton te repareren of renoveren?

● Betonrot
● Carbonatie van het beton
● Veroudering
● Scheuren en gaten
● Roestende wapening
● Vorstschade
● Chemische aantasting
● Fysische en mechanische aantasting

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken om beton te repareren. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

Van parkeergarages tot nieuwbouw.

De prijs voor betonreparatie kan variëren, afhankelijk van de aard en omvang van de benodigde werkzaamheden. Gaat het om het repareren van betonnen wanden en vloeren van parkeergarages, viaducten, tunnels en onderdoorgangen? Of betreft de betonreparatie het poetsen en inwassen van gietgallen in een nieuwbouwsituatie? Voor een gedetailleerd antwoord op jouw specifieke situatie, staan wij graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, dan regelen we het.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.