ProNed reinigt,
Lage en hogedrukreiniging.

Voor vele vormen van vervuiling op gevels, bestrating en andere oppervlakken is lage- of hogedrukreiniging de perfecte reinigingsmethode. En evenals andere vormen van reinigen, zijn onze oppervlakteverbeteraars hier specialist in. 

Play Video
GELEIDERAILS
TIJDSBESPAREND
STRAATMEUBILAIR
DUURZAAM
TUNNELS
STRAATBEELD VERBETEREN
DUURZAAM
TUNNELS
STRAATBEELD VERBETEREN
GELEIDERAILS
TIJDSBESPAREND
VET
DUURZAAM

Lage- en hogedrukreiniging,
zo doen we dat.

Bij lagedrukreiniging gebruiken we ongeveer 30 tot 35 liter water per minuut. Bij hogedrukreiniging iets minder, namelijk 17,5 tot 25 liter water per minuut. Reinigen met hoge druk is bijzonder geschikt voor het verwijderen van aangekoekte en moeilijk te verwijderen verontreinigingen, lage druk reiniging gebruiken we bij minder intensieve vervuiling waarbij behoefte is aan meer water en minder druk.

Geen oppervlak is voor ons te klein of te groot. Van 100 tot 20.000 m2, ons team oppervlakteverbeteraars regelt het voor je. 

De voordelen van lage- en hogedrukreiniging op een rijtje.

● Tijdbesparend
● Krachtig tegen o.a. vet, verflagen en aanslag
● Mogelijkheid om grote oppervlakken sneller te reinigen
● Geschikt voor vele ondergronden (o. a. beton, steen, natuursteen, kunststof)
● Bijzonder effectieve manier van werken
● Duurzaam door enkel gebruik van koud of warm water

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

Wij houden jouw kunstwerken schoon.

Vrijwel alle soorten ondergronden kunnen middels hogedruk gereinigd worden. De volgende objecten reinigen wij vrijwel dagelijks middels hogedruk:
● Tunnels, viaducten, onderdoorgangen
● Geluidsschermen
● Straatmeubilair
● Parkeergarages
● Geleiderails
● Industriële ruimtes

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele duizenden vierkante meters gereinigd met hoge en lage druk. Bekijk hier onze projecten. 

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

Baak 3

Blankenburgverbinding

Bekijken >

Blankenburgverbinding

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.