ProNed beschermt,
Dakcoating.

De beste bescherming van je dak, dakcoating. Ook belangrijk voor de verzorgde uitstraling van je gebouw of kantoor. Heb je nog geen idee hoe je het wilt aanpakken? Geen punt, je bent slechts een kleine stap verwijderd van een oplossing. Bel ons en vertel ons je wensen en eisen, dan regelen we het voor je. 

Play Video
AANZICHT VERBETEREN
VERDUURZAMEN
DAKEN
UV-BESTENDIG
VERDUURZAMEN
AAZICHT VERBETEREN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD

Het grootste voordeel is dat het overal kan.

Dakcoating kan toegepast worden op volgende types ondergronden en soorten daken:
● Bitumen en EPDM daken
● Metalen daken, daken van verzinkt staal, lood en zink
● Alle soorten dakpannen
● Diverse houtsoorten
● RVS, PVC en beton
● Vlak en licht hellend

Eenmaal gecoat, kan je dak echt tegen een stootje. Nadat ons team klaar is met het werk, heeft het dak volgende goede eigenschappen:
● Zeer hoge permanente elasticiteit
● Naadloze afwerking
● Goede hechting
● Bestand tegen stilstaand water
● Een hoge UV-bestendigheid
● Zonwerend en energiebesparend door zonreflectie (meer dan 60% minder zonlicht reflectie)

Waarom het dak laten coaten?

Door een dak te laten coaten, voorkom je (verdere) schade omdat daken poreus worden door verschillende factoren zoals het weer. Hierdoor kunnen er scheurtjes ontstaan waardoor vocht het oppervlak binnen kan dringen waardoor mossen en algen de mogelijkheid krijgen om aan het oppervlak te hechten. Daarnaast werkt een dakcoating isolerend en dus kostenbesparend. En dat dakcoating het aanzicht van een pand verbetert, lijkt ons vanzelfsprekend. 

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is genoeg. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto's en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van een project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een passende offerte in je mailbox. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden in volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Onze oppervlakteverbeteraars komen naar je toe. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat. Zo ben en blijf je op de hoogte van het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

We kiezen de best passende dakcoating.

Er zijn meerdere soorten dakcoatings zoals voor poreuze ondergronden. Deze coatings dringen diep in de ondergrond en hebben een vochtafstotende werking. Er zijn allerlei dakcoatings toe te passen met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Afhankelijk van de ondergrond, de omstandigheden, wensen en eisen brengen we een dakcoating aan welke past bij het vraagstuk.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

Voor nu verwijderen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Baak 3

Blankenburgverbinding

Bekijken >

Blankenburgverbinding

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.