ProNed beschermt, kunststofvloeren aanleggen.

Ons team heeft een aantal experts gespecialiseerd in diverse kunststofsystemen voor vloeren en wanden. Denk hierbij aan het behandelen van industriële vloeren, wandafwerkingen en slijtlagen in de wegen- en utiliteitsbouw. Kunststofvloeren zijn feitelijk extra beschermingslagen die ook kunnen worden aangebracht over een bestaande vloer.

Play Video
SLIJTVAST
PARKEERGARAGES
EPOXY
ANTI-STATISCH
POLYURETHAAN
PRODUCTIEHALLEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
KUNSTSTOF
BEDRIJFSHALLEN
ESD

Expertise in kunststofvloeren.

ProNed is al jarenlang actief in verschillende sectoren, waaronder infrastructuur, civiele techniek, industrie en openbare gebouwen. Onze kunststofsystemen worden ingezet in diverse omgevingen, van parkeergarages tot productiehallen, en van luchthavens tot magazijnen. We begrijpen dat elk project unieke uitdagingen met zich meebrengt, en daarom bieden we een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van elke sector.

We zoeken het tot op de bodem uit; letterlijk.

Een kunststofvloer is een beschermlaag over een bestaande vloeren, zoals betonvloeren. Zoals kunststof er is in heel veel soorten, zijn ook kunststofvloeren er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de eisen en de doeleinden van de vloer, bepalen we in samenspraak welke kunststofvloer het beste past bij jouw project.

  • Epoxy vloeren: Ideaal voor zware industriële toepassingen, chemisch bestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.
  • Polyurethaan vloeren: Flexibel, naadloos en slijtvast, perfect voor commerciële en residentiële ruimtes.
  • ESD-vloeren: Antistatisch en veilig voor gevoelige elektronische apparatuur, zoals operatiekamers en cleanrooms.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we graag advies over de benodigde ventilatie en eventueel toekomstig onderhoud.

En dan is het bijhouden.

Onderhoud van de kunststofvloeren betekent in de praktijk slechts dagelijks verwijderen van storend vuil en stof. Een stofzuiger met zachte borstel of een schrobzuigautomaat met het witte pad is een eenvoudige wijze om de vloer te reinigen. Wanneer men kiest voor handmatig reinigen, is het gebruik van koud water belangrijk voor een streeploos resultaat.

Wanneer er na een langdurig gebruik krassen of vegen zichtbaar worden of wanneer er vlekken ontstaan die niet te verwijderen zijn, dan is het tijd voor aanvullend onderhoud. We komen graag langs om de situatie te inspecteren en jou te voorzien van specifiek advies.

Het verschil tussen een epoxy en polyurethaan vloercoating.

Het belangrijkste verschil tussen een epoxy vloer en een PU vloer zit ‘m in de hardheid. Epoxyvloeren zijn heel hard en daarom uitermate geschikt voor industriële ruimtes. Daarnaast is een epoxy vloer beter opgewassen tegen de blootstelling aan chemische stoffen. Een epoxy vloer heeft wel een zeer stabiele basisondergrond nodig, anders kan deze gaan scheuren.

Het grote voordeel van een PU vloer ten opzichte van een epoxy vloer is dat deze krasbestendiger is. Dit komt doordat een polyurethaan vloer licht meeveert. Hierdoor veroorzaken kleine steentjes, zand en andere vervuilingen minder snel krassen.

Meer weten? Bij ProNed helpen we je graag bij het maken van een keuze tussen de verschillende kunststofvloeren.

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al duizenden vierkante meters voorzien van een kunststofvloer. Bekijk hier een deel van onze projecten.
Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.