ProNed beschermt,
Nano coatings.

Nanocoatings, we kunnen niet meer zonder. Het is de beste bescherming voor oppervlakken. Met kennis en passie behandelde kunstwerken en oppervlakken worden vuilafstotend, vetwerend en vochtafstotend. Dit betekent simpelweg: reinigen wordt een fluitje van een cent, waardoor tijd en geld worden bespaard.

OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
WEERSINVLOEDEN
EENVOUDIG REINIGEN
NANOTECHNOLOGIE
STRAATBEELD VERBETEREN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD

Het grootste voordeel is dat het overal kan.

We kunnen nano coatings aanbrengen op vrijwel alle soorten ondergrond. Aluminium, beton, hout, metaal, kunststof, natuursteen, glas… you name it. Elke ondergrond vereist een unieke benadering, en daarom werken we met verschillende soorten coatings, afgestemd op de specifieke eigenschappen van het materiaal.

Door een nano coating aan te brengen verzegelen we ondergronden zodanig dat vocht en vuil geen grip meer hebben. Oppervlakken worden daardoor zelfreinigend en zijn door de water- en vuilafstotende eigenschappen makkelijker schoon te maken en schoon te houden waardoor onderhoudskosten gereduceerd kunnen worden. Water kan niet langer naar binnendringen waardoor ook waterschade voorkomen kan worden.

Een duurzame bescherming die zoveel meer oplevert dan kost.

  • Duurzame Bescherming: nanocoatings bieden langdurige bescherming tegen krassen, slijtage en chemische invloeden.
  • Milieuvriendelijk en kostenbesparend: door het verminderde gebruik van schoonmaakmiddelen zijn nanocoatings niet alleen goed voor het milieu, maar besparen ze ook op onderhoudskosten.
  • Gemakkelijk Onderhoud: dankzij de easy-to-clean en zelfreinigende eigenschappen blijven oppervlakken langer schoon en fris.
  • Onzichtbaar en Ultradun: nanocoatings zijn vrijwel onzichtbaar en ultradun, waardoor de oorspronkelijke uitstraling van het oppervlak behouden blijft.
  • Bescherming tegen UV-straling: nanocoatings beschermen de kleuren van het oppervlak tegen UV-straling, waardoor ze langer hun helderheid behouden.

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is genoeg. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto's en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van een project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een passende offerte in je mailbox. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden in volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Onze oppervlakteverbeteraars komen naar je toe. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat. Zo ben en blijf je op de hoogte van het proces.

5

Stap 5

Na afronding van de werkzaamheden lopen we samen de klus na, zorgen we dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd en bespreken we de eventuele nazorg die nodig is om de behandelde oppervlakken in topconditie te houden.

We regelen het van begin tot eind.

We nemen de verantwoordelijkheid voor elke stap van het proces. Van het zorgvuldig uitzoeken van de juiste coating tot de laatste afwerking.

Hoewel het aanbrengen van nanocoatings vaak als eenvoudig wordt beschouwd, is de voorbereiding van de ondergrond van cruciaal belang. Dit omvat een grondige reiniging, het verwijderen van roest, vet en andere verontreinigingen, en het herstellen van eventuele beschadigingen. Daarnaast zijn weersomstandigheden en luchtvochtigheid cruciaal voor een succesvolle applicatie, waarbij de verwerkingsvoorwaarden per coating kunnen variëren.

Met ProNed ben je verzekerd van een professionele aanpak en een perfect resultaat. We zorgen voor elk detail, zodat jouw project soepel verloopt en de coating optimaal presteert.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al vele miljoenen vierkante meters geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.
Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

Baak 3

Blankenburgverbinding

Bekijken >

Blankenburgverbinding

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.