ProNed,

Kom bij ons werken

Kom jij ons versterken?

Bij ProNed draait het om de kracht van simpel denken. Ons team? Dat zijn praktische koppen met een flinke dosis gezond verstand. We houden van aanpakken, recht voor z’n raap en zonder poespas. Samen vormen we een hechte club die elk project aankan. Zin om mee te doen? Kom werken bij ProNed, waar jouw nuchterheid en vakmanschap echt het verschil maken.

Werken bij ProNed

Edit Content

Allround bouwmedewerker

Wij zijn op zoek naar een allround schilder voor heel afwisselend werk op uiteenlopende projecten in de Bouw & Infra. Echt een gave baan als je houdt van zelfstandigheid en vrijheid en je het leuk vindt om in Nederland allerlei ondergronden (weer) mooi te maken.

Wat ga je doen

Over jou

Wat we van jou verwachten

Extra informatie

"Het werk is ontzettend divers"

Henry, allrounder

“Bij ProNed is elke dag anders, en dat houdt het werk leuk. De ene dag ben ik graffiti aan het verwijderen, de volgende dag bescherm ik juist een muurschildering met een coating of ben ik aan het hydrofoberen. Van schuren tot schilderen, de diversiteit in mijn werkzaamheden is enorm. Ik mag aan de slag met allerlei materialen en technieken, op locaties die steeds weer anders zijn. Die afwisseling zorgt ervoor dat ik met plezier naar het werk ga. En daarnaast hebben we ook gewoon een gezellige club mensen.”

"De collega's maken het gezellig."

Arjo, allrounder

“Bij ProNed is het de teamspirit die het ‘m doet. Ja, we hebben allemaal onze ervaring, maar het toffe is dat we bij elk project weer iets nieuws oppikken. We blijven leren, elke dag weer. Na elk project kijken we samen: wat ging top en wat kan beter? Die openheid, daar leer je pas echt van. En dat maakt het werken hier niet alleen leerzaam, maar ook supergezellig. Met de jongens kunnen we lachen, maar ook serieus knallen. Dat samen groeien, dat is goud waard.”

“En... de uitjes zijn zeker ook een reden om hier te werken.”

Brian, allround bouwmedewerker

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.