ProNed beschermt,
Anti-wildplak coating.

Wildplak zie je overal; op glasbakken, zuilen, lantaarnpalen, elektrakasten, verkeersborden,  straatmeubilair en meer. Hoogste tijd om deze kunstwerken en gemeentelijke/provinciale eigendommen te beschermen met een anti-wildplak coating.  

Play Video
POSTERS
ANTI-WILDPLAK
AFFICHES
GRANOL-STRUCTUUR
STICKERS
BOOMSCHORSSTRUCTUUR
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD

Wildplak coating,
weg met posters en stickers.

Het komt steeds vaker voor dat objecten illegaal volgeplakt worden met posters, affiches stickers of andere bekladding. Dit wordt wildplakken genoemd. Omdat wildplak het straatbeeld negatief beïnvloedt, voeren vele gemeentes een streng anti-wildplakbeleid.

Graag gaan wij samen met jou de strijd aan tegen wildplakken, door de ondergrond te behandelen met een anti-wildplak coating. Zo’n coating zorgt ervoor dat posters, stickers en affiches niet tot nauwelijks hechten aan de ondergrond. Mooi meegenomen: de coatings die wij gebruiken hebben ook anti-graffiti eigenschappen én zijn leverbaar in alle RAL en NCS kleuren. 

 

De ene anti-wildplak coating is de andere niet.

Wij werken met twee soorten coatings: boomschorsstructuur en granol-structuur. Het verschil is de afwerking. De coating met een boomschorsstructuur heeft een robuustere afwerking, de granol-structuur een gladde afwerking. Beide zijn geschikt voor vele soorten ondergronden. Zo kan de coating onder andere worden aangebracht op kunststof, metaal, beton en geschilderde ondergronden. 

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is genoeg om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

De voordelen van een anti-wildplak coating nog even op een rijtje.

• Het belangrijkste aspect is natuurlijk dat deze coating voorkomt dat stickers, posters en affiches hechten aan de ondergrond.
• Daarnaast wordt door het aanbrengen van een anti-wildplak coating ook graffiti tegengegaan. 
• Een anti-wildplak coating maakt de ondergrond weersbestendig.
• De coating vereenvoudigt het verwijderen van eventuele aanplak en graffiti en is daardoor kostenbesparend.
• Goede investering voor de toekomst; een anti-wildplak coating is een duurzame, permanente coating met een lange levensduur. 

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

Voor nu verbergen.

Onze projecten

Ontdek hoe wij al vele vierkante meters succesvol hebben beschermd tegen wildplak en meer door het aanbrengen van een duurzame coating.

Brandwerende coating Druten 13 copy

Brandwerende coating voor metropole Druten

Bekijken >

Brandwerende coating voor metropole Druten

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

NITOCOAT TREINEN 1

Coaten van treinen

Bekijken >

Coaten van treinen

Group 441-Enhanced-SR

Elastische coating voor Metro aan zee

Bekijken >

Elastische coating voor Metro aan zee

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.