ProNed beschermt,
Anti-graffiti coatings.

De naam zegt eigenlijk alles; anti-graffiti coatings, de beste bescherming tegen graffiti. En trouwens niet alleen tegen graffiti, maar ook tegen wildplak, weersinvloeden en UV-straling. Permanent of opofferend, op kleur of transparant, mat of hoogglans… welke wens je ook hebt, wij regelen de klus.

Play Video
PERMANENT
GRAFFITI
SEMI-PERMANENT
UV-STRALING
TRANSPARANT
WEERSINVLOEDEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD

Dé oplossing tegen graffiti? ProNed!

Graffiti is, met name in de binnenstad van grote steden en op infrastructurele kunstwerken, een groot probleem. Bewezen is dat deze vorm van vandalisme buurtbewoners een onveilig gevoel geeft. Bovendien tast graffiti de ondergrond aan. En dat is zonde, want de oplossing is zo simpel: ProNed bellen. 

Wij hebben al miljoenen vierkante meters beschermd tegen graffiti, verf en stiften. Van geluidsschermen tot kunstwerken en van beton tot natuursteen. Laten we samen jouw eisen en wensen voor een anti-graffiti coating doornemen. Regelen wij de rest. 

"Een anti-graffiti coating aanbrengen heeft veel voordelen."

Daarom laat je een anti-graffiti coating aanbrengen:
• de beste bescherming tegen verf en inkt.
• afhankelijk van het type coating gaat deze ook wildplak tegen
• maakt de ondergrond vuil- en waterafstotend, waardoor deze beter bestand is tegen atmosferische invloeden
• na aanbrengen bespaar je op schoonmaakkosten. De coating kan graffiti, wildplak en stiften niet voorkomen, maar zorgt er wel voor dat reinigen sneller gaat en eenvoudiger en voordeliger wordt. 

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is genoeg. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto's en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van een project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een passende offerte in je mailbox. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden in volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Onze oppervlakteverbeteraars komen naar je toe. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat. Zo ben en blijf je op de hoogte van het proces.

5

Stap 5

Na afronding van de werkzaamheden lopen we samen de klus na, zorgen we dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd en bespreken we de eventuele nazorg die nodig is om de behandelde oppervlakken in topconditie te houden.

Permanent of
semi-permanent?

In de basis zijn er twee soorten anti-graffiti coatings, namelijk een semi-permanente anti-graffiti coating (ook wel een zelfopofferende coating genoemd) en een permanente anti-graffiti coating. Het grootste verschil is dat een semi-permanente coating bij reiniging samen met de graffiti van de ondergrond smelt. Een permanente coating blijft daarentegen zitten, óók wanneer de aangebrachte graffiti met chemicaliën wordt verwijderd.

Als geen ander weten wij jouw wensen en eventuele bestekeisen te koppelen aan de best passende coating. Waarbij we natuurlijk ook kijken naar het type ondergrond en externe factoren. Kunstwerken en andere objecten met een hoog risico op bekladding behandelen we vrijwel altijd met een permanente anti-graffiti coating. Denk hierbij aan bruggen, onderdoorgangen en gevels/muren van gebouwen in binnensteden.

Wij beschermen elk soort kunstwerk tegen graffiti.

Dagelijks brengen we op kunstwerken een anti-graffiti coating aan als bescherming tegen graffiti. Maar steeds vaker gebruiken we deze coating ook om kunstwerken te beschermen. Muurschilderingen en streetart dus. Van kleine portretten tot levensgrote schilderingen. Soms op een kleine elektriciteitskast, soms op een enorm flatgebouw. Een anti-graffiti coating aanbrengen kan vrijwel overal en op elk type ondergrond, waaronder beton, metselwerk, hout en kunststoffen. 

Onze projecten.

Ontdek hoe wij al vele vierkante meters succesvol hebben beschermd tegen graffiti en meer door het aanbrengen van een anti-graffiti coating.

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

3840-x-2160-voor-gebruik-van-1920-x-1080-–-2-1-scaled

Kunst & Kleur in Amsterdam

Bekijken >

Kunst & Kleur in Amsterdam

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

Heeft jouw project een beetje Proned nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.