ProNed beschermt,
Waterdichting

Waterdichting klinkt simpel, maar is een geheel van maatregelen en activiteiten bedoeld om water en haar invloeden van buitenaf te weren. Het betekent zo volledig mogelijk afdichten en ondoordringbaar maken van een constructie of een object tegen water. Specialistisch werk dus, dat je maar beter kunt overlaten aan een team oppervlakteverbeteraars. 

Play Video
COATINGS
VOCHTMEMBRAMEN
PREVENTIEF
WATEROVERLAST
SPUITRUBBERS
CORRECTIEF
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
PREVENTIEF
COATINGS
CORRECTIEF

Waarom is waterdichting belangrijk?

Er zijn twee soorten waterdichting mogelijk, preventief voordat er enige schade is ontstaan en correctief dus aanpassen nadat de schade is ontstaan. Diverse lekkages door de regen en grondwaterstand worden door waterdichting voorkomen. Bij een waterprobleem en veroorzaakte schade is het belangrijk om vooraf de oorzaak van de wateroverlast te vinden. Soms is een nauwkeurig onderzoek vooraf nodig om dat exact te bepalen.

Zo lossen wij jouw probleem op.

We gebruiken diverse waterdichte technologieën om de constructies effectief af te sluiten voor water. 

Hierbij komen de volgende producten te pas:
● Zwelbanden en stripen
● Spuitrubbers
● Hydrofobeermiddelen
● Injectiesystemen
● Bitumen en cementgebonden coatings
● Vochtmembranen (een gewapende afdichting van voegen)

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken om alle afdichtingen op de juiste wijze te plaatsen en zo een waterdichte omgeving te creëren. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

En dan is het bijhouden.

Nadat je objecten waterdicht zijn gemaakt en de ontstane schade hersteld is, adviseren wij om een periodieke controle te laten uitvoeren. Voorkomen is altijd beter dan genezen en we staan klaar om je van advies te dienen. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Tegen aantrekkelijke condities uiteraard.

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen

Onze projecten

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en geconserveerd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

1920-x-1080-–-5

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

Bekijken >

Hydrofoberen & anti-graffiti coating bij A1 Apeldoorn

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.