Rijnlandroute

Locatie

Valkenburg

Opdrachtgever

Boskalis Nederland

Uitgevoerde diensten

Hydrofoberen, schilderwerk (KEIM)

De N206 Rijnlandroute tussen Katwijk en Leiden is bekend terrein voor ProNed. We hebben er graffiti verwijderd en een slijtlaag aangebracht in een tunnel. Een nieuwe klus was het hydrofoberen van het dek van de pompkelder met verdiepte ligging.

"Dankzij onze werkzaamheden zijn delen van de Rijnlandroute weer netjes en langdurig beschermd."

Arjo, oppervlakteverbeteraar ProNed

Wat hebben we gedaan?

Graffiti verwijderen

Vertrouwd terrein. Ons team heeft eerder al effectief graffiti verwijderd van diverse oppervlakken langs de Rijnlandroute. Ook hebben we in een van de tunnels een duurzame slijtlaag aangebracht.

Hydrofoberen

Recent hebben we we het pompkelderdek met een kwaliteitsimpregneermiddel gehydrofobeerd. Dit zorgt voor een waterafstotende laag die de constructie beschermt tegen vocht en weersinvloeden, waardoor de levensduur verlengd wordt.

Schilderen met KEIM-verf

Met de toepassing van Keim-verf verbeteren we niet alleen het uiterlijk van de constructies, maar zorgen we tegelijkertijd voor bescherming tegen schimmels en vocht, waarbij de kwaliteit van het beton behouden blijft.

Vakmanschap

ProNed staat garant voor uitmuntend vakwerk door onze gespecialiseerde professionals die continu getraind worden in de nieuwste technieken en materialen.

HEEFT JOUW PROJECT EEN BEETJE PRONED NODIG?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.