Nachtwerk: 24/7 paraat

Locatie

Walwijk-Tilburg

Opdrachtgever

BAM Infra

Uitgevoerde diensten

Graffitiverwijdering

ProNed is erop gebrand om onze infrastructuur en de openbare ruimte netjes te houden. Letterlijk dag en nacht beschikbaar om graffiti langs wegen en op bouwwerken weg te halen. Bijvoorbeeld langs de provinciale weg tussen Waalwijk en Tilburg.

"Razendsnel, efficiënt en de locatie ziet er weer prachtig uit. Voor minder doen we het niet."

Marc, bedrijfsleider ProNed

Wat hebben we gedaan?

Inzetbaar met 24-uursservice

Langs de N261 tussen Waalwijk en Tilburg zijn geluidsschermen, schanskorven en onderdoorgangen ontsierd door hardnekkige graffiti. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen komen onze specialisten tijdens de nachtelijke uren in actie.

Ongeëvenaarde expertise

Hardnekkig of niet, graffiti is kansloos wanneer ons team op de locatie verschijnt. Je kunt een ondergrond besmeuren met stift, spuitbus of kwast whatever - wij maken het ongedaan.

Stralend resultaat

We klaren de klus en laten de behandelde objecten graffitivrij achter. Verkeersdeelnemers zien een schone en verzorgde omgeving wat hun gevoel van veiligheid ten goede komt.

Vakmanschap in praktijk

Bij ProNed draait het om deskundigheid, professionele resultaten en klanttevredenheid. We blinken uit in het verwijderen van graffiti, maar ons doel reikt verder: we maken en houden onze omgeving mooi en verzorgd.

HEEFT JOUW PROJECT EEN BEETJE PRONED NODIG?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.