Graffiti verwijderen

Locatie

Kuringen, Beringen, Lummen, Schoten en Oelegem (België)

Opdrachtgever

Franki Construct NV

Uitgevoerde diensten

Graffiti verwijderen, reinigen en beschermen 

België behoort net als Nederland tot ons werkterrein. Graffiti verwijderen is een van onze specialiteiten, en dat laten we zien over de grens. 

"Met onze professionele aanpak en veelzijdige technieken hebben we ook bij onze zuiderburen ons visitekaartje achtergelaten."

Marc, bedrijfsleider ProNed

Wat hebben we gedaan?

Graffiti verwijderen

Reinigen, beschermen en behouden. Dat is heel beknopt onze expertise en die passen wij dagelijks toe, zelfs in het buitenland. In opdracht van Franki Construct NV gaan we in België aan de slag, op acht verschillende locaties.

Veelzijdige aanpak

Elke locatie vraagt om een specifieke aanpak. Onze professionals beoordelen de ondergrond en de soort graffiti om de beste reinigingsmethode te kiezen. Van hogedrukreiniging tot stoomcleanen of zandstralen, we passen verschillende technieken toe.

Afronding project

Met succes verwijderen we graffiti op diverse infrastructurele kunstwerken tussen Antwerpen en Hasselt. Waar we zijn geweest laten we een schone en representatieve locatie achter.

Ons vakmanschap

ProNed staat bekend om zijn professionele aanpak en veelzijdige oplossingen in het reinigen en beschermen van oppervlakken. Schakel ons in voor het verwijderen van ongewenste graffiti en wij helpen u graag. Ook in België.

HEEFT JOUW PROJECT EEN BEETJE PRONED NODIG?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.