Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Wildplakken verwijderen

  Wildplakken gebeurt in iedere gemeente en plaats en zie je overal. Stickers, posters en affiches worden vaak zonder toestemming geplakt op lantaarnpalen, gevels en VRI kasten om evenementen aan te kondigen.

  Het is een eenvoudig en goedkoop promotiemateriaal. Gemeentes vinden dat wildplakken een negatieve invloed op het straatbeeld heeft. Daarom zijn veel gemeentes nogal streng in hun anti-wildplakbeleid. De populairste wildplakspots worden dagelijks gecheckt.

  Onder andere de Gemeente Amsterdam schakelt ProNed regelmatig in om wildplak te verwijderen. Én om een anti-wildplak coating aan te brengen. Veelal combineren we dit met andere reinigingswerkzaamheden, waaronder graffiti verwijderen.

  Lees hier alles over onze projectwerkzaamheden.

  Wildplakken verwijderen

  Voor het professioneel verwijderen van wildplak is kennis nodig. Er zijn verschillende methodes die ProNed hanteert om posters, affiches en stickers te verwijderen. Met een stoom hogedrukreiniger ontdoen we ondergronden van wildplakken.

  Als het nodig is zetten we een lijmverwijderaar of stickerverwijderaar in om de lijmresten mee op te lossen en te verwijderen. Uiteraard vangen we de resten op met opvangmatten om het milieu niet te belasten.

  Posters en stickers verwijderen zonder chemie of hoge druk

  Het verwijderen van stickers en lijmresten op geschilderde ondergronden is een lastige klus. Caramelschijven zijn speciale schijven waarmee stickers makkelijk en snel verwijderd kunnen worden. Deze stickerverwijderaars zijn gemaakt van speciaal rubber dat naar karamel ruikt. Met een caramelschijf kunnen stickers van geschilderde ondergronden veilig worden verwijderd zonder dat de verf-of laklaag wordt aangetast.

  Wildplakken tegengaan met een anti-aanplak coating

  Voorkomen is beter dan genezen. Ga stickers en posters tegen met een anti-wildplak coating. Een anti-wildplak of anti-aanplak coating is een speciaal type coating wat wildplakken tegen gaat.

  ProNed brengt anti-wildplak coatings veelvuldig aan op schakelkasten, glasbakken en straatmeubilair. De anti-wildplak coating is er in verschillende varianten. Van een traditionele variant met een zogenaamde boomschorsstructuur tot gladde varianten.

  Hoe werkt een anti-wildplak coating?

  Een anti-wildplak coating werkt preventief en zorgt ervoor dat stickers en posters minder goed hechten op de ondergrond. Hierdoor zijn allerlei vormen van wildplakken snel en eenvoudig te verwijderen.

  Lees hier alles over het aanbrengen van een anti-wildplak coating door ProNed.

  Zet de eerste stap

  Meer info of een offerte aanvragen?

  Voor alle informatie over het verwijderen van wildplak kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor het verwijderen van aanplak door ProNed. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contacteer ons via info@proned.be of door te bellen naar 0418 510 066.
   Start jouw project

   Samen met ProNed