ProNed beschermt,
Stofbinder.

Ben je op zoek naar een slimme oplossing om jouw vloer stof- en slijtvrij te houden? Met makkelijk onderhoud en niet al te veel inspanningen? Laat ons team een stofbinder aanbrengen! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het aanbrengen van stofbinders op de meest uiteenlopende soorten vloeren.

Play Video
TRANSPARANT
STOFVRIJ
BETON
NATUURLIJKE UITSTRALING
VERDUURZAMEN
LEVENSDUUR VERLENGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD VERBETEREN
VERLENGEN
OPPERVLAKTE
VERDUURZAMEN
STRAATBEELD

Een duurzame en stofvrije vloer. Regelen we!

Een stofbinder is een eindafwerking of een impregneermiddel om betonnen en andere vloeren af te werken en ze voorzien van een reeks ideale eigenschappen. Een stofbinder gaat een reactie aan met de vrije kalk en nog niet gehydrateerd cement in het beton. Na de chemische reactie van nano lithiumsilicaat is het betonoppervlak permanent beschermd. Indringing van vocht en vuil is vrijwel onmogelijk en verwering van het beton wordt tegengegaan. Zo wordt de toplaag stofvrij, harder, dichter én eenvoudig in onderhoud.

Stofbinder is transparant – zonder verflaag overheen – en dat is prettig wat de applicatietijd en kosten betreft. Ook verlengt de stofbinder aanzienlijk de levensduur van betonnen maar ook andere soorten vloeren.

Je ziet het niet, maar de vloer is wel degelijk beschermd.

Alle feiten en voordelen van een stofbinder op een rijtje:
● Geschikt voor vrijwel alle ondergronden
● Afwerking in mat of transparant, de kleur en uiterlijk van de vloer verandert niet
● Overschilderbaar na 16 tot 48 uur
● Beloopbaar na 36 uur
● Bestand tegen de chemicaliën
● Makkelijk te reinigen en onderhouden
● Maakt de vloer duurzaam
● Elimineert de mogelijkheid van de groene en andere soorten aanslag

Hoe pakken we dat
bij ProNed aan?

1

Stap 1

Kom in contact. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons enthousiast aan de slag te zetten. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie. Voeg bij je aanvraag foto’s en/of tekeningen toe. Zo krijgen we een compleet beeld van de situatie.

2

Stap 2

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag. Soms kan het voorkomen dat er simpelweg meer informatie nodig is. Vanwege de omvang of complexiteit van jouw project. In dat geval maken we een afspraak en komen we graag langs op de locatie.

3

Stap 3

Je ontvangt een passende offerte in je mailbox. We streven naar een reactietijd van max. 5 werkdagen. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden volgens de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

4

Stap 4

Ons team komt naar je toe, uitgerust met de beste tools en technieken. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden verlopen conform de gemaakte afspraken en planning. En mocht er tijdens de uitvoering iets onverwachts gebeuren, dan communiceren we dat direct. Zo ben je altijd op de hoogte en betrokken bij het proces.

5

Stap 5

Na de afgeronde opdracht bespreken we samen de gang van zaken en of alles naar tevredenheid is verlopen en geven we waar nodig graag advies over toekomstig onderhoud.

Laat dat maar
aan ons over.

Bij ProNed zitten we al jaren in het vak van stofbinders. Ervaring waar we wat mee doen. Of het nu gaat om magazijnen, ziekenhuizen of garages, we weten precies welke stofbinder het beste past bij jouw project. 

Bijna iedere vloersoort kan geïmpregneerd worden met een stofbinder. Met name bij beton en cementdekvloeren is het wel belangrijk om een aantal noodzakelijke voorbereidingen te treffen. Zo dient de betonvloer perfect schoon te zijn anders trekt de stofbinder in het vuil in plaats van in de vloer. Het reinigen van de ondergrond wordt professioneel gedaan met daarvoor geschikte machines. En uiteraard moet de vloer ook mooi egaal zijn. Zijn er grote scheuren of gaten, dan repareren wij die graag. 

Van de eerste voorbereidingen tot de uiteindelijke afwerking, wij nemen die klus voor je graag uit handen. 

Lorem ipsum
dolor sit amet, consetetur

voor nu verbergen.

Onze projecten.

Ons team oppervlakteverbeteraars heeft al miljoenen vierkante meters gereinigd en beschermd. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Werkzaamheden-a9-1024x767

IXAS

ANTI-REFLECTIECOATING ANTWERPSE RING

Anti-reflectie coating

Bekijken >

Anti-reflectie coating

NACHTWERK IN DE MICHIEL DE RUIJTERTUNNEL d

Michiel de Ruijtertunnel

Bekijken >

Michiel de Ruijtertunnel

ESD header 1

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Bekijken >

ESD vloer voor AWZI Zwanenburg

Heeft jouw project een beetje ProNed nodig?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.