Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Schilder en Reiniger gezocht in Bouw & Infra

  Lekker schilderen, reinigen, coaten, kitten in de buitenlucht.

  Voor de uitbreiding van ons team zoeken we leuke nieuwe collega’s!

  Schilderen, reinigen en coaten in de buitenlucht. Voor de uitbreiding van ons team zoeken we leuke nieuwe collega’s!

  Functie? Reinigen en schilderen vanaf de voorbereiding tot de afwerking
  Profiel? Gemotiveerde zelfstandige medewerkers met ervaring in de bouw/schilderwerkzaamheden
  Aanbod? Goed salaris. Goede voorwaarden. Hard werken mét bouw humor. Afwisseling. Groeimogelijkheden. Cursussen beschikbaar. Goed bedrijf voor de mensen.
  Klinkt goed hè? Bel ons direct via 0418 510 066

  VACATURE: Schilder / reiniger / applicateur binnen superleuk team! Je bent voorman op je eigen bus. Je voert grote infra projecten uit met je collega’s voor alle grote namen. Veel afwisseling dus. Lekker in de buitenlucht bezig zijn voor goede arbeidsvoorwaarden!

  Aanvullende betalingen
  – Bonusregeling
  – Overuren uitbetaald
  – Vakantiegeld

  Arbeidsvoorwaarden
  – Budget voor professionele ontwikkeling
  – Extra vakantiedagen
  – Kerstpakket
  – Pensioen
  – Reiskostenvergoeding
  – Vrijdagmiddagborrel

  Reageren:
  Bel 0418-510066
  App vandaag nog “WERK” naar 06-28510231
  Reageer via de sollicitatie button met je CV en korte motivatie

  Over ProNed:
  Wij reinigen, beschermen en behouden alle mogelijke ondergronden. Al jarenlang werken we voor veel en grote nationale en internationale opdrachtgevers. Met hoogwaardige technieken bieden wij oplossingen voor allerlei reinigings- en beschermingsvragen. En hoe groot of complex de vraag ook is, ons antwoord is standaard “dat gaan we regelen!”

  Verspreid over heel Nederland, komen waardevolle civieltechnische en infrastructurele projecten voor. Daar waar deze projecten zijn, daar zijn wij. Met onze jarenlange ervaring voeren wij werkzaamheden uit voor grote nationale en internationale opdrachtgevers. Wij reinigen, beschermen en behouden alle mogelijke ondergronden. Wij bieden oplossingen voor vrijwel alle reinigings- en beschermingsvragen door gebruik te maken van hoogwaardige technieken. Het maakt niet uit hoe groot of complex het probleem is, ons antwoord is standaard “dat gaan we regelen”.

  Wij staan bekend om ons snelle en goede werk. De kwaliteit en snelheid van het werk kunnen worden waargemaakt door onze goed getrainde teams. Wij hebben alle benodigde kennis in huis van reinigen, beschermen en behouden van infrastructurele en civieltechnische objecten. Doordat wij werken met diverse applicatiemethodes en systemen kunnen wij gegarandeerd een passende oplossing leveren voor iedere ondergrond.

  Beschermen tegen graffiti. Prepareren voor een coating. Waterdicht maken. Wij hebben het allemaal in huis. Onze teams van professionals gaan dagelijks op pad om oppervlakken te reinigen, beschermen en onderhouden. We staan altijd klaar en denken altijd mee!