TITEL VAN
HET PROJECT

Locatie

Noord-Brabant

Opdrachtgever

Heijmans

Datum uitvoering

2023

Hier medewerker laten vertellen over diversiteit.Hier medewerker laten vertellen over diversiteit. Hier medewerker laten vertellen over diversiteit. Hier medewerker laten vertellen over diversiteit. Hier medewerker laten vertellen over diversiteit. Hier medewerker laten vertellen over diversiteit. Hier medewerker laten vertellen over diversiteit.

“DE IMPACT VAN GOED ONDERHOUD IS MEER DAN JE DENKT”

Maarten, Directeur ProNed

WAT HEBEN WE GEDAAN?

Edit Content

Duurzaam reinigen

We reinigen met heet water en gepaste druk. Zo is de impact op het milieu zo laag mogelijk. En wanneer een verontreiniging zoals graffiti vraagt om meer krachtige aanpak, gebruiken we een zo mild mogelijke graffitiverwijderaar. Én opvangmatten zodat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen.

Coaten

De kunstwerken met een verhoogd risico op vandalisme behandelden we ook met een semi-permanente anti-graffiti coating, wat de ondergrond eenvoudig te reinigen maakt. Daarnaast beschermt het ook de constructie doordat verf, inkt en andere schadelijke stoffen niet in de ondergrond kunnen dringen.

Hydrofoberen

Hydrofoberen is de beste bescherming tegen de indringing van vocht en dooizouten in beton. We behandelden o.a. de betonnen dekken, schampkanten en stootplaten van de bruggen, viaducten en onderdoorgangen op dit traject.

Oplevering

Klaar zijn we overigens hier nog lang niet. Het project is groots en veelomvattend. In totaal behandelen we maar liefst 56.000 m2. We zijn trots dat we als oppervlakteverbeteraars aan dit intensieve project mogen meewerken.

HEEFT JOUW PROJECT EEN BEETJE PRONED NODIG?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een betrouwbare partner in reinigen, beschermen en onderhouden, ben je hier juist. We maken graag een passende offerte, dus voorzie ons vooral van veel informatie.