Weerwaterbrug nóg duurzamer en veiliger door ProNed

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Weerwaterbrug nóg duurzamer en veiliger door ProNed

  Project

  Details

  Locatie
  Almere
  Opdrachtgever
  Strukton Civiel
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  Weerwaterbrug nóg duurzamer en veiliger door ProNed

  Het Weerwater in Almere is een plaats waar de inwoners van Almere graag komen om uit te rusten van het drukke leven van alledag. Weerwater biedt een groene oase van rust voor
  iedereen die zich wil opladen met nieuwe energie door ontspanning en sport.

  In komende jaren wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de oevers van de Esplanade en de Floriade. Een van de belangrijke punten van het Rondje Weerwater is de Weerwaterbrug. Deze bijzondere brug is door de architect op dusdanige wijze ontworpen dat zijn slingerende vorm en sierlijke pilaren een nabootsing zijn van de omringende natuur met haar vloeiende vormen.

  De Weerwaterbrug in Almere is ontworpen om een verbinding te leggen voor voetgangers en fietsers tussen het Lumière Park en het Floriade eiland, over een uitloper van het stadsmeer, het Weerwater. Recentelijk is door de medewerkers van ProNed een slijtlaag op de Weerwaterbrug aangebracht om een extra veilig oppervlak te bieden aan de voetgangers en de fietsers, maar ook om de brug te voorzien van een extra conserveringslaag voor het onderliggende oppervlak.

  De Weerwaterbrug van Almere, door de vakmensen van ProNed voorzien van een oersterke, slijtvaste en anti-slip slijtlaag, is daardoor nog duurzamer en veiliger geworden.

  Premium WordPress Themes Download
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  lynda course free download
  download lenevo firmware
  Download WordPress Themes Free
  udemy free download