Slijtlaag hulpbrug renovatie Bullebakbrug

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Slijtlaag hulpbrug renovatie Bullebakbrug

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  BAM Infra
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  Slijtlaag voor hulpbrug tijdens renovatie Bullebakbrug in Amsterdam

  De Bullebakbrug, een brug in Amsterdam met een lange geschiedenis. Hoofdaannemer BAM Infra renoveert de brug om ervoor te zorgen dat deze weer 100 jaar mee kan.

  Om het verkeer niet teveel te hinderen is er een tijdelijke hulpbrug gebouwd welke gebruikt wordt tijdens de renovatie van de Bullebakbrug. In opdracht van BAM Infra heeft ProNed deze hulpbrug voorzien van een slijtlaag. Hierbij maken we gebruik van twee verschillende kleuren om zo de grens tussen fiets- en voetgangerspad duidelijk aan te geven.

  De slijtlaag is afgewerkt met instrooimateriaal om een stroef oppervlak te creëren. Zo kunnen voetgangers en fietsers onbezorgd veilig over de brug bij onder andere gladheid.

  Projectinformatie

  In het Noordelijke deel van de Marnixstraat liggen twee bruggen met bijna dezelfde naam, de Bullebak en de Bullebaksluis. Twee historische bruggen welke een interessante geschiedenis delen én een belangrijke route voor fietsers en het Openbaar Vervoer zijn.

  Bij recent onderzoek is gebleken dat de bruggen niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd door de flink toegenomen verkeersdruk. Hierdoor is het noodzakelijk om ze volledig te vernieuwen, waarbij het karakter zo goed mogelijk wordt behouden.

  Free Download WordPress Themes
  Download Premium WordPress Themes Free
  Premium WordPress Themes Download
  Download Nulled WordPress Themes
  udemy free download
  download lenevo firmware
  Download Best WordPress Themes Free Download
  udemy free download