Roosendaalse Vliet

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Roosendaalse Vliet

  Project

  Details

  Locatie
  Roosendaal
  Opdrachtgever
  FPH Ploegmakers
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  In Roosendaal wordt een nieuwe wijk ontwikkeld: Stadsoevers, een nieuwe wijk welke aan de historische waterweg de Vliet ligt. Ook deze waterweg wordt opnieuw ingericht om mee te gaan in het grote plan wat de gemeente heeft met deze wijk. De zwaaikom wordt onder andere vergroot om een waterplein te creëren.

  Bij de zwaaikom bij het waterplein, worden aanlegvoorzieningen gemaakt en een luie trap voor recreanten. Een bordes wordt ingericht langs het water dat middels een talud wordt aangesloten op de Westelijke Havendijk. Daar wordt een nieuwe damwand geplaatst en de huidige kademuren worden verwijderd.

  De kademuur aan de Oostelijke Havendijk wordt vervangen; het bordes en de weg daar wordt opnieuw ingericht. Tevens worden de Oostelijke en Westelijke Havendijk met elkaar verbonden door een brug die de bewoners snel van en naar het station leidt. Het wordt een bijzondere brug omdat deze namelijk in horizontale richting opent voor grote boten.

  Werkzaamheden ProNed

  In opdracht van FPH Ploegmakers, heeft het ProNed-team het waterplein grondig gereinigd met hoge druk heet water techniek om deze vervolgens te behandelen met een beschermende coating. De foto’s spreken voor zich, het wordt prachtig!

  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Download Premium WordPress Themes Free
  Download Nulled WordPress Themes
  free download udemy course
  download lenevo firmware
  Download Nulled WordPress Themes
  free download udemy course