Reinigen en beschermen in Ridderkerk

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Reinigen en beschermen in Ridderkerk

  Project

  Details

  Locatie
  Ridderkerk
  Opdrachtgever
  Van Hattum en Blankevoort
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  In opdracht van Van Hattum en Blankevoort was ProNed betrokken bij de realisatie van de onderdoorgang Ridderkerk.

  Onder de Rijksweg in Ridderkerk wordt een onderdoorgang gebouwd. Omdat de dijk zijn functie als waterkering moet kunnen behouden, is er gekozen voor een schuifbare waterkering die voorzien is van een waterkeringsdeur. Deze deur kan tijdens hoge waterstand worden dichtgeschoven. De afmetingen van de deur zijn werkelijk indrukwekkend, 10.5 meter breed bij 5 meter hoog. De waterkeringsdeur is op zo’n wijze ingebouwd in een betonnen nis in de dijk dat het onzichtbaar is voor de weggebruikers.

  ProNed heeft meegewerkt aan dit indrukwekkend project door de onderdoorgang zorgvuldig te reinigen. Tevens is er voor gekozen om de onderdoorgang te gaan Keimen. De mineraalverven van Keim, opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, hechten zich bijzonder goed aan de ondergrond en zijn dampdoorlatend waardoor de verf niet gaat bladderen. Ze zijn bijzonder duurzaam en weerbestendig en verlengen de levensduur van elk object waar ze op toegepast zijn.

  Het aanbrengen van Keim verf is een specialistisch werk. Het beste resultaat wordt alleen gegarandeerd wanneer het Keimen uitgevoerd wordt door goed opgeleide specialisten, zoals het team van ProNed.

  Download WordPress Themes
  Download Premium WordPress Themes Free
  Download Premium WordPress Themes Free
  Download Nulled WordPress Themes
  free online course
  download redmi firmware
  Premium WordPress Themes Download
  free download udemy course