ProNed aan het werk in Elst

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  ProNed aan het werk in Elst

  Project

  Details

  Locatie
  Elst
  Opdrachtgever
  Mobilis TBI en Hegeman Bouw en Infra
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  ProNed aan het werk in Elst

  Een interessant project is door ProNed in Elst gerealiseerd in opdracht van combinatie Mobilis TBI en Hegeman Bouw en Infra.
  De verkeerstunnel onder de spoorweg over de Rijksweg-Noord in Elst wordt flink opgeknapt door o.a. het storten van nieuwe betonvloeren, tunnelwanden en kolommen. De ingrijpende aanpassingen worden volgens de verwachting eind juli afgerond.

  Bij de aanleg van de nieuwe onderdoorgang en aanleg van de nieuwe spoorkruisingen heeft ProNed gewerkt aan de opdracht om de tunnel muren te voorzien van een laag bitumenemulsie van Latexfalt B.V. om het beton waterwerend te maken en zo te beschermen tegen nadelige invloeden van buiten.

  Een van de eigenschappen van waterkerende bitumencoating is het vermogen om het indringen van de vocht te weerstaan en de muren en wanden van de objecten die langdurig aan het vocht zijn blootgesteld te beschermen.
  Vooral ondergronden zoals beton worden door bitumencoating afdoende beschermt tegen het ontstaan van oppervlakteschimmels.
  Een bitumencoating helpt de oppervlaktes tegen het zijdelings indringende vocht te weerstaan.

  De technisch specialisten van ProNed staan garant voor een zorgvuldige en deskundige applicatie van bitumencoating en maken zo een effectieve bescherming van de objecten en een lange levensduur mogelijk.

  In de loop der jaren is ProNed een synoniem geworden voor alles wat beschermd en behouden moet worden voor de toekomst.
  De specialisten van ProNed zorgen ervoor dat waardevolle gebruiksobjecten over heel Nederland een langer levensduur genieten in een uitstekend staat van onderhoud.

  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  free online course
  download karbonn firmware
  Download Premium WordPress Themes Free
  free online course