Onderdoorgang in Rijswijk beschermd en verfraaid

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Onderdoorgang in Rijswijk beschermd en verfraaid

  Project

  Details

  Locatie
  Rijswijk
  Opdrachtgever
  Strukton
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  Onderdoorgang in Rijswijk beschermd en verfraaid

  Vanuit het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Rijswijk – Rotterdam werkt Strukton aan een project waarmee de treinreizigers sneller en veiliger van de ene naar de andere  locatie worden gebracht.

  In opdracht van Strukton hebben de specialisten van ProNed meegewerkt aan een van de onderdelen van dit programma, namelijk aan de onderdoorgang  Rijswijk-Delft-Zuid. De nieuwe onderdoorgang met een lengte van ongeveer 250 meter werd gerealiseerd ter vervanging van de overweg ‘t Haantje. De onderdoorgang ligt ongeveer een kwart kilometer ten noorden van de huidige overweg en sluit aan op nieuwe woonwijk RijswijkBuiten. Deze oplossing biedt de reizigers en passanten een veel betere doorstroming en meer veiligheid.

  De nieuwe onderdoorgang is door de specialisten van ProNed behandeld met Keim mineraalverf. ProNed werkt sinds jaren met Keim. Dit van oorsprong Duits bedrijf staat bekend als een gebouwenbeschermer die de duurzaamheid hoog in de vaandel heeft en bekend staat om zijn vele innoverende ideeën.

  De Keim mineraalverf is door de specialisten van ProNed aangebracht op de wanden, plafonds en kolommen voor bescherming, verduurzaming en verfraaiing.

  Voor de aanvang van de applicatie zijn door de vakbekwame mensen van ProNed voorbereidende werkzaamheden verricht door de onderdoorgang intensief te reinigen, daarna zijn de kleine beschadigingen hersteld door professioneel kitwerk en zijn de oppervlakken met een extra laag waterdichte coating geïmpregneerd om deze waterafstotend te maken.

  Download Premium WordPress Themes Free
  Download Best WordPress Themes Free Download
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  free download udemy paid course
  download lenevo firmware
  Download Best WordPress Themes Free Download
  lynda course free download