Graffiti verwijderen in Amsterdam

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Graffiti verwijderen in Amsterdam

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Waternet Amsterdam
  Datum uitvoering
  2021

  Project

  Werkzaamheden

  In opdracht van Waternet Amsterdam hebben de vakmensen van ProNed gezorgd voor het verwijderen van ongewenste graffiti uitingen in Amsterdam.

  Amsterdam is, zoals alle grote wereldsteden, enorm geplaagd door graffiti vandalen. In tegenstelling tot graffiti kunstwerken die beschermt en bewonderd worden, wordt de door vandalen en ongenode spuit artiesten aangebrachte graffiti verwijderd.

  Het Proned team zorgt in de eerste instantie voor het grondig schoonmaken, daarna worden de objecten bij voorkeur behandelt met een of meerdere lagen graffiti werende coating. De toegepaste soort anti graffiti coating, permanent of semi permanent, zorgt voor een duurzame en effectieve bescherming van de objecten tegen graffiti. Het is niet zo dat de aangebrachte coating laag het spuiten met de verf onmogelijk maakt, het zorgt er wel voor dat de verf zich niet aan de ondergrond hecht en daardoor zeer eenvoudig weer te verwijderen is.

  ProNed beschikt over een bijzonder ervaren team dat gespecialiseerd is in het verwijderen van diverse soorten inkt en verf en in het aanbrengen van beschermende lagen anti graffiti coating.

  Download Premium WordPress Themes Free
  Download Nulled WordPress Themes
  Free Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  udemy free download
  download redmi firmware
  Download Premium WordPress Themes Free
  free download udemy paid course