Esplanade Almere

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Esplanade Almere

  Project

  Details

  Locatie
  Almere
  Opdrachtgever
  Knipscheer
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  ProNed reinigt én conserveert bij herinrichting Esplanade Almere

  Namens de Gemeente Almere realiseert Antea Realisatie de vernieuwde Esplanade in Almere. In opdracht van Knipscheer is ProNed gestart met het grondig reinigen  van diverse ondergronden met het oog op de herinrichting en vergroening van de Esplanade. Er wordt hard gewerkt om de Esplanade voor september 2020 gereed te hebben. Na het afronden van de reinigingswerkzaamheden draagt ProNed ook zorg voor de bescherming en conservering d.m.v. anti-graffiticoatings. ProNed is expert in het aanbrengen van anti-graffiti coatings op zeer uiteenlopende ondergronden en dankt alle betrokken partijen voor het in hen gestelde vertrouwen.

  Projectinformatie herinrichting Esplanade Almere

  In oktober 2019 zijn de werkzaamheden aan de Esplanade in Almere al van start gegaan. Het doel van dit project is de Esplanade omtoveren tot een groene en aantrekkelijke plek voor Almeerders en centrumbezoekers. Men wil een plek creëren waar bezoekers graag langer verblijven en waar de stad zich van haar mooiste kant kan laten zien. De gemeente en de centrumpartners hebben onder begeleiding van ontwerpbureau Plein06 gewerkt aan het nieuwe ontwerp.
  Vanuit het programma Almere 2.0 wordt er het komende jaar gewerkt aan het verder versterken van het ‘Hart van de Stad’. De herinrichting en vergroening van de Esplanade zijn hier onderdeel van. De Esplanade krijgt al een groen karakter door de bomen welke inmiddels geplant zijn en door de zitrangen op de diverse verhogingen. Maar ook de watertrap krijgt steeds meer vorm. Gaat u vooral eens kijken als u in de buurt bent!

  Download Nulled WordPress Themes
  Free Download WordPress Themes
  Download WordPress Themes
  Free Download WordPress Themes
  lynda course free download
  download lava firmware
  Download WordPress Themes Free
  udemy free download