Dolingadreef Amsterdam

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Dolingadreef Amsterdam

  Project

  Details

  Locatie
  Amsterdam
  Opdrachtgever
  Gemeente Amsterdam
  Datum uitvoering
  2020

  Project

  Werkzaamheden

  Nieuw project: Verbeteren fietsbeleving en aantrekkelijkheid van de onderdoorgang tussen de Rijksstraatweg en Dolingadreef door beschildering kolommen.

  Gemeente Amsterdam wil graag het fietsen tussen stad en Amsterdam Zuidoost aantrekkelijker maken. Om die reden hebben zij Sandra Hueber van BRIGHT UP gevraagd een visie en een ontwerp te maken voor de onderdoorgang tussen de Rijksstraatweg (Duivendrecht) en de Dolingadreef (Amsterdam Zuidoost). Omdat de onderdoorgang in het groen ligt heeft Sandra ervoor gekozen om op de kolommen langs het fietspad grote vrolijke bloemen te plaatsen. Het wordt een zee van bloemen die de fietsers en voetgangers zal omarmen wanneer zij hier langskomen.

  Werkzaamheden ProNed

  ProNed is gevraagd om 14 kolommen te reinigen en te ontdoen van graffiti. Vervolgens worden de kolommen behandeld met KEIM, een minerale dekkende verf met een kleurvastheid van wel 20 jaar! Daarna gaat uitvoerend kunstenaar Leone Schröder de bloemen schilderen. Daarnaast worden nóg 14 kolommen gronding gereinigd, ontdaan van graffiti én behandeld met een semi-permanente anti-graffiti coating.

  Op de hoogte blijven van de nieuwe kunstwerken? Houd onze mail, Social Media én onze blog in de gaten! Eerdere projecten bekijken?

  Download Premium WordPress Themes Free
  Download WordPress Themes Free
  Download Premium WordPress Themes Free
  Free Download WordPress Themes
  free download udemy paid course
  download huawei firmware
  Download WordPress Themes Free
  udemy free download