Brandwerende coating voor Metropole Druten

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Project

  Brandwerende coating voor Metropole Druten

  Project

  Details

  Locatie
  Druten
  Opdrachtgever
  Erp Dollevoet BV
  Datum uitvoering
  2023

  Project

  Werkzaamheden

  Elk werk heeft iets bijzonders. Soms zit het ‘m in de locatie, soms in het verhaal achter het object en dan weer in het type werkzaamheden. En bij deze klus kwam eigenlijk alles samen.

  Nog niet zo lang geleden mochten we in opdracht van Bouwbedrijf van Erp Dollevoet BV naar Druten. Waar de Metropole ons doel was. Een museum waar liefhebbers van klassieke en exclusieve auto’s, motoren en vrachtwagens hun ogen uitkijken.

  De collectie is inmiddels zo groot, dat er uitbreiding nodig was. En dus werd er een nieuwe hal gebouwd, waar nog meer spraakmakende bolides hun plek kunnen krijgen.

  Toen de hal stond, kwamen wij in actie. De constructie moest namelijk een brandwerende bescherming krijgen. Niet alleen omdat er zoveel moois hier gaat huizen, maar ook om aan de wettelijke eisen en NEN-normen te voldoen.

  Na het schuren/ontvetten van de ondergrond brachten we in vier lagen een brandwerende primer aan. Deze op water gebaseerde, dunne laag opschuimende coating garandeert een brandwerendheid tot 90 minuten.

  Daarna hebben we het staal mooi afgewerkt met een topcoat in de gewenste lichtgrijze RAL-kleur. Zo is de constructie niet alleen brandwerend, maar ook esthetisch en eenvoudig te reinigen.

  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  Premium WordPress Themes Download
  Download WordPress Themes
  free download udemy course
  download coolpad firmware
  Download Nulled WordPress Themes
  free download udemy paid course