Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Over ons

  ProNed is deskundig in het uitvoeren van reinigende, beschermende en behoudende specialistische werkzaamheden voor grote en middelgrote opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en België.

  Overal waar belangrijke civieltechnische en infrastructurele projecten verschijnen, geeft ProNed acte de presence.

  Heeft u vragen over het beschermen, reinigen en behouden van uw waardevolle objecten? ProNed heeft voor u het antwoord.

  DIT ZIJN WIJ , TEAM VAN PRONED

  Een team doortastende, energieke en bezielde vakmensen.

  Wij geloven in wat wij doen en hebben voor elk probleem een adequate oplossing. Tijdens ons werk maken we gebruik van hoogwaardige technieken en verschillende applicatiemethodes. Onze teams gaan dagelijks op pad om infrastructurele en civieltechnische objecten te reinigen, onderhouden en in stand te helpen behouden.

  Onze communicatie is direct, open en zonder omwegen.

  Zonder loze beloftes, zonder bergen informatieve mails, mooie presentaties en berichten, mensen bij ProNed doen wat er gedaan moet worden.

  Bij ProNed werken specialisten die je vertellen waar het op staat. Wij constateren een behoefte en dragen een oplossing aan. Simpel, duidelijk en afdoende.

  Ons werk is deskundig en altijd up to date wat kennis betreft.

  ProNed is een bedrijf dat talent herkent en weet te waarderen. Bij ProNed blijven onze mensen kennis vergaren, vaak ook voorbij hun specialisme. Wij beseffen als geen ander dat de kennis en deskundigheid van onze mensen grotendeels garant staat voor de kwaliteit van ons uitvoerend werk.

  Wij realiseren duurzame en structurele resultaten.

  ProNed staat bekend om haar snelle en goede werk. Onze uitvoeringen zijn gericht op een duurzaam en structureel resultaat. Onze goed getrainde teams voeren opdrachten uit van een anti-graffiti coating tot het aanbrengen van een kunststofvloer en van het beschermen van tunnels en geluidschermen tot betonreparaties. Vervolgens helpt een duurzaam onderhoudscontract u verder op weg om extra tijd en geld te besparen.

  Wij staan voor “Dat gaan we regelen!”

  ProNed staat voor resultaat, voor elke wens hebben wij een uitkomst. De uitvoering van ons werk zal boven uw verwachting uitstijgen!

  Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bel of mail ons, wij vertellen er graag meer over!

  Onze brochure

  Heeft u onze brochure al gezien? Hierin omschrijven wij wie we zijn, waar we goed in zijn én voor wie we dat doen. We hebben dit zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd in een handzaam exemplaar met gave foto’s van onze medewerkers en onze projecten!

  Zet de eerste stap

  Meer info of een offerte aanvragen?

  Voor alle informatie over onze expertises kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor een van onze diensten. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.