Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Gevelreiniging

  Op zoek naar een bedrijf voor industriële gevelreiniging in Nederland of België. De vakmensen van ProNed reinigen snel, doeltreffend, veilig en op eenvoudige wijze alle soorten gevels van kantoren, fabriekspanden en overige objecten.

  Professionele reiniging voor een frisse gevel

  ProNed reinigt al jaren gevels op een duurzame en milieuvriendelijke manier. De atmosferische vervuiling, groene aanslag, roet of graffiti verwijderen we professioneel en met zichtbaar resultaat. De methode van reinigen bepalen we door te kijken naar de ondergrond, het type vervuiling, de omgeving en de wensen van de opdrachtgever.

  Waarom is gevelreiniging nodig?

  Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig? Naast dat het de esthetische uitstraling van een object of  bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan een gevel ook bij aan de levensduur. De belangrijkste functie van een gevel is de vochtwerendheid. Wanneer die eigenschap in het geding komt kan er veel schade ontstaan. Door tijdig de gevel te reinigen en te beschermen kan dit voorkomen worden.

  Hoe wordt een gevel gereinigd?

  Er zijn verschillende manieren om een gevel te reinigen. Meestal maken wij gebruik van hogedruk of gepaste druk techniek om een gevel weer schoon te krijgen. Een andere mogelijkheid is de inzet van een stoomcleaner. Het water wordt in de stoomcleaner verhit tot wel 145 graden en met gepaste druk op het object gespoten. Door de combinatie van druk en warmte laat lichte vervuiling los. Als de vervuiling niet vanzelf loskomt passen we een speciaal reinigingsmiddel toe in combinatie met het stoomcleanen. Vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg. Dit gebeurt met een capaciteit tot wel 25 liter water per minuut zodat alle poriën vuilvrij zijn.

  Chemisch reinigen van gevel

  De techniek van hogedruktrailers is de afgelopen decennia fors verbeterd. De verwarmingsketels hebben een beter rendement, geluidisolatie is toegenomen en de CO2 uitstoot is verminderd. Een ander positief gevolg is dat de resultaten van gevelreiniging met hogedrukreiniging steeds beter worden. Resultaten kunnen verder verbeterd worden door chemie in te zetten. Gevelreinigers zijn er in verschillende vormen en met diverse pH waardes. Van alkalisch/basisch tot zuur. Voor het verwijderen van graffiti of verf op de gevel gebruikt ProNed graffitiverwijderaars of afbijt. Alle chemie die we op de gevel gebruiken is veilig voor het milieu en biologisch afbreekbaar. Uiteraard vangen we het materiaal op middels opvangmatten en waterzuigers.

  Zet de eerste stap

  Meer info of een offerte aanvragen?

  Voor alle informatie over gevelreiniging kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor gevelreiniging door ProNed. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contacteer ons via info@proned.be of door te bellen naar 0418 510 066.
   Start jouw project

   Samen met ProNed