Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Floor Level systeem

  Wat is een Floor Level systeem?

  Het Floor Level systeem is dé manier om probleemloos vloerovergangen te overbruggen. Het systeem bestaat uit een permanente flexibele kunststof dat gemaakt is van natuurlijke producten. Het zorgt voor vlakke overgang waardoor de vloer schoon blijft, het vermindert materiele schade én het bevordert de gezondheid.

  Waar kan het systeem toegepast worden?

  Het systeem is breed inzetbaar, zo kan het toegepast worden bij;

  • Parkeergarages
  • Distributiehallen
  • Zware industrie
  • Chemische industrie
  • Voedingsindustrie
  • Farmaceutische industrie

  Het systeem is bestand tegen de zwaarste belasting, chemische of mechanische druk en tegen temperatuurschommelingen van -20oC tot 90oC. Het Floor Level Systeem kan overal toegepast worden doordat het binnen 4 uur geïnstalleerd is zonder hinderlijke chemische geuren. Het resultaat is een vlakke, naadloze voeg zonder onderhoud.

  Voordelen van het Floor Level systeem

  Het systeem is naadloos en vloeistofdicht waardoor vuil en vloeistoffen niet kunnen intrekken en dus geen vervuilingen veroorzaken. Tevens voldoet het systeem aan HACCP eisen.

  Doordat het systeem de overgang perfect vlak maakt, ontstaan er minder schokken en trillingen. Dit zorgt voor geluidsvermindering en voorkomt schade aan producten en transportmiddelen zoals heftrucks.

  Nadat het systeem is aangebracht, kan er geen vocht meer in de voegen treden van de constructie vloer. Vocht veroorzaakt vaan corrosie aan de bewapening wat structurele schade oplevert. Door het Floor Level systeem aan te brengen wordt dit voorkomen.

  Hoe brengen we het Floor Level systeem aan?

  De dilatatievoeg wordt op maat gemaakt om te zorgen dat de vloeibare voeg opvulling op de juiste manier wordt gevormd. Vervolgens sluiten we de vorm af door de naad op te vullen. We schuren de voeg vlak door middel van een machine wat resulteert in een perfect vlakke en naadloze voegovergang. Als laatste brengen we een slijtvaste en chemische toplaag in de gewenste kleur.

  Toepassing op daken

  Het Floor Level systeem is ook toe te passen op daken en zorgt voor brandwerende eigenschappen. Het systeem kan op bijna elke soort dakbedekking worden aangebracht.

  Zet de eerste stap

  Meer info of een offerte aanvragen?

  Voor alle informatie over voegafdichting, waaronder het aanbrengen van het Floor Level systeem, kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over! Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor voegafdichting of voor het aanbrengen van het Floor Level systeem. Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0418 510 066.
   Start jouw project

   Samen met ProNed