Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  De diensten van ProNed

  Reinigen

  Onder reinigen verstaan we het verwijderen van zichtbare en onzichtbare vervuilingen. Onze teams zijn elke dag op pad om graffiti, posters en ander vuil te verwijderen. Reinigen is de basis voor het aanbrengen van conserverende coatings. Goed reinigen heeft allerlei voordelen. Objecten blijven in originele staat, de kleur zien er weer als nieuw uit én het is levensduurverlengend.

  Wij reinigen infrastructurele civieltechnische objecten. Denk hierbij aan geluidsschermen, tunnels, viaducten en onderdoorgangen. Maar ook afwerkmaterialen zoals beton, natuursteen, metaal en Cortenstaal.

  Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende expertises van het reinigen. Neem eens contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen!

  Bekijk hier onze reinigingsexpertises

  Beschermen

  Wij zijn sterk in het beschermen van alle soorten ondergronden en objecten zoals tunnels, geluidsschermen en constructies. Dankzij onze verschillende expertises aan bescherming kunnen we objecten zo lang mogelijk in goede staat behouden.

  Wij zijn gespecialiseerd in meerdere expertises; van het beschermen tegen graffiti tot het aanbrengen van slijtlagen en het hydrofoberen van objecten of ondergronden.

  Bekijk hier onze beschermingsexpertises

  Behouden

  Wij stoppen niet bij reinigen of beschermen. Wij leveren maatwerk voor de lange termijn. Van advisering tot onderhoud. Als we een object beschermd hebben, bieden we ook een meerjarig onderhoudsplan. Met intelligente oplossingen die tijd en geld besparen.

  Na het reinigen of beschermen van een object, maken wij graag een duurzaam onderhoudscontract. Daarin staat onder andere de reinigingsfrequentie en wanneer coatings vervangen of hersteld moeten worden. Hierbij vinden we het belangrijk dat onze opdrachtgevers besparen op onderhoudskosten. En dat ondergronden in de originele staat blijven. Voor elke ondergrond hebben we een oplossing op maat.

  Klik hier voor meer informatie

  Onder reinigen verstaan we het verwijderen van zichtbare en onzichtbare vervuilingen. Onze teams zijn elke dag op pad om graffiti, posters en ander vuil te verwijderen. Reinigen is de basis voor het aanbrengen van conserverende coatings.

  ProNed is sterk in het beschermen van alle soorten ondergronden. Zoals tunnels, geluidsschermen en constructies. Dankzij verduurzamende en conserverende systemen blijven objecten zo lang mogelijk in goede staat.

  Wij stoppen niet bij reinigen of beschermen. Wij leveren maatwerk voor de lange termijn. Van advisering tot onderhoud. Als we een object beschermd hebben, bieden we ook een onderhoudsplanning voor de lange termijn.