Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


  Blog: Rotterdamsebaan

  ProNed voert verschillende werkzaamheden uit op het grote project de Rotterdamsebaan. We houden u graag op de hoogte van de uitvoering van onze activiteiten op dit gave project. Onderstaand treft u diverse updates over het werken op de Rotterdamsebaan.

  Update 14/01/2020

  Ook in 2020 aan het werk op de Rotterdamsebaan

  Ook in 2020 werken we vol trots mee op de Rotterdamsebaan waar we diverse expertises mogen uitvoeren. Waaronder het verspuiten van KEIM, reinigingswerkzaamheden, het aanbrengen van impregneer en meer!

  Op de hoogte blijven van dit gave project en benieuwd naar de volgende update? Houd onze mailings én Social Media dan goed in de gaten! Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang.

  Update 29/10/2019

  Diverse expertises uitgevoerd door ProNed

  ProNed al gespot werkend op de Rotterdamse Baan? Hier voert het team diverse expertises uit zoals het verwerken van KEIM. De tunnel wordt voorzien van KEIM verf door middel van verspuiten met een airless spuit om deze te beschermen voor de komende jaar. Tevens biedt het een nette uitstraling én bescherming tegen waterindrining.

  We zijn natuurlijk nog lang niet klaar op dit mooie project en zullen hier vaak te vinden zijn. Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang. Benieuwd naar de volgende update? Hou dan zeker onze mail én social media kanalen in de gaten!

  Tip: Geluid aan bij onderstaande video!

  Update 08/05/2019

  KEIM verspuiten op de Rotterdamsebaan

  ProNed is al een lange tijd bezig op het grote project de Rotterdamse Baan. Hier voert het team diverse expertises uit zoals het verwerken van KEIM. De tunnel wordt voorzien van KEIM Concreton-w door middel van verspuiten met een airless spuit. Hierdoor is de tunnel beschermd voor jaren en geeft het een nette uitstraling. Tevens biedt de dekkende en beschermende betonverf bescherming tegen waterindringing.

  ProNed zal nog een vaker op dit mooie project te vinden zijn met het uitvoeren van verschillende diensten. Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang. Benieuwd naar de volgende update? Hou dan zeker onze mail én social media kanalen in de gaten!

  Update 14/03/2019

  ProNed aan het werk

  ProNed is druk bezig met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden bij de Rotterdamsebaan. In opdracht van de gemeente Den Haag wordt deze nieuwe weg met daarin de meest duurzame tunnel van Nederland gebouwd. De tunnel kent tal van duurzame toepassingen. Zo voorzien zonnepanelen deels in de energiebehoefte. Fijnstof wordt afgevangen bij de tunnelmonden door middel van een ‘Fine Dust Reduction System’ (FDRS) en er wordt gebruik gemaakt van duurzaam asfalt.

  Op dit moment is ProNed kunststof vloersystemen aan het aanbrengen in de dienstgebouwen boven de tunnel. De teams van ProNed stralen eerst de betonnen ondergrond en brengen vervolgens een schraplaag aan. Daaroverheen gaat een gietvloer van Arturo met een verzegeling.

  Update 13/04/2018

  ProNed op de Rotterdamsebaan

  Trots! ProNed heeft er weer een mooi project bij! De Rotterdamsebaan is ongeveer 4 kilometer lang en loopt vanaf knooppunt Ypenburg tot en met de Binckhorst. Een samenwerking tussen BAM en VolkerWessels bedrijven Van Hattum en Blankevoort, KWS en Vialis.

  Verschillende viaducten worden door ProNed voorzien van een verfsysteem van KEIM. Dit is een gepatenteerde verf die zich kenmerkt door een hoge kwaliteit, extreme duurzaamheid en een kleurvastheid van 20 jaar! Aansluitend brengt ProNed een anti-graffiti coating aan waardoor de viaducten in de toekomst beschermd zijn tegen graffiti, inkten en verf!